Sport

2016.10.22. 19:59

Pontes: "A Loki-játékosok harcoltak, ez lesz az út ahhoz, hogy más jövőt lássunk magunk előtt"

Debrecen – A DVSC vs. Vasas (1-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Michael Oenning értékelte a látottakat.

Debrecen – A DVSC vs. Vasas (1-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Michael Oenning értékelte a látottakat.

Michael Oenning: - Boldog vagyok az eredmény kapcsán. Nem a legjobb előjelekkel vágtunk a meccsnek: sérülés, betegség, eltiltás. A középpályát megerősítettem, ezzel stabilitást adtam a csapatnak. A mérkőzés elején a Debrecen nyomott, ezt vártuk. A fiatalok végig nagyon jól teljesítettek a meccsen. A két gólt pszichológiailag legjobb időben szereztük. Ha a kontráinkat jobban kihasználjuk, akár nagyobb arányban is győzhettünk volna. A mérkőzés fair volt, összességében nagyon jó mérkőzést láttunk.

Leonel Pontes: - Megköszönöm a mérkőzésre kilátogató nézőknek a biztatást. Magas színvonalú, küzdelmes mérkőzés volt. A Vasasnak egy elvesztett labdából sikerült vezetést szerezni, egyenlítettünk, majd pár perc múlva ismét a Vasas lőtt gólt. A Vasas hatékonyabban használta ki a lehetőségeit. A Loki-játékosok harcoltak, ez lesz az út ahhoz, hogy más jövőt lássunk magunk előtt. Jobbak vagyunk, a helyzeteinket ki kell használni.


Debrecen - A listavezető Vasas FC 2-1-re győzött a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 13. fordulójában.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga tizenharmadik fordulójában a DVSC a Vasas csapatát fogadta szombaton 17.30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!