Sport

2016.10.25. 14:03

Pénzbüntetés járt a vereség utáni bulizásért

Debrecen - Klikovac és Deszpotovics a tiltás ellenére is „belevetette magát az éjszakába”.

Debrecen - Klikovac és Deszpotovics a tiltás ellenére is „belevetette magát az éjszakába”.

A DVSC-TVP nemzetközi kupabúcsúja még a mai napig is beszédtémát szolgáltat a szurkolók körében. Különböző kézis fórumokon akadnak akik vehemensen, vannak, akik megértőbben értékelik a debreceni kézilabdacsapat szereplését. A kettős vereség mellett több dolog is terítékre került a drukkerek között, aminek utána jártunk.

Imázsrombolás

A lokisták egy részénél igencsak „kiütötte a biztosítékot” egy „bulifotó”, amin a sérülés után lábadozó Bobana Klikovac és Jelena Deszpotovics szerepelt. A kép a szombati, Nantes elleni vereséget követően került ki a montenegrói beálló Instagram oldalára.

Bobana Klikovac (@bobana_71) által közzétett fénykép,

– Mindkét játékost pénzbüntetéssel sújtottuk, s figyelmeztetést kaptak, hogy a következő alkalommal távozniuk kell a klubtól – tájékoztatta a Hajdú-bihari Naplót Ábrók Zsolt, a DVSC-TVP ügyvezetője. – A legnagyobb gond azzal volt, hogy a játékosaink nem kaptak kimenőt arra az éjszakára. Ráadásul többször megbeszéltük a csapat tagjaival, hogy egy sportoló imázsához nem illik, hogy szórakozóhelyen bulizzon, ráadásul erről fotókat töltsön fel a közösségi oldalakra, ezért kértük, ezt mellőzzék. A két lány ezt nem vette figyelembe, ezért kellett szankciót alkalmaznunk – fogalmazott a klubvezető, aki kitért a légiós állapotára is. – Bobana vállában részleges izomszakadás alakult ki, ami folyamatosan javul. Amúgy a játékos a rehabilitáció során keményen dolgozik, nincs probléma a hozzáállásával, szerintem hamarosan visszatérhet a pályára.

Siska a pályán!

A szurkolók körében hetek óta beszédtémát szolgáltat Siska Pálma, aki alig jut játéklehetőséghez a tétmérkőzéseken. Sokan nem értik, miért nem kap bizalmat a fiatal debreceni tehetség. – Pálmával semmi gond, egyre jobb erőben van, megkapja majd a lehetőséget a bizonyításra. Szerintem már pénteken, a Mosonmagyaróvár ellen láthatjuk játszani – reflektált a felvetésre Ábrók Zsolt.

HBN-BN


Debrecen - A kettős vereséggel búcsúzó debrecenieknek a mérkőzés nagy részében futniuk kellett az ellenfelük után.


Debrecen - Nem sikerült a továbbjutás a DVSC-TVP női kézilabdacsapatának a francia Nantes ellen az EHF-Kupában, de szurkolók, az ultrákkal az élen fantasztikus hangulatot varázsoltak a Hódos Imre sportcsarnokba. Fotók és videók a szombat esti kéziünnepről.


Debrecen - A Debrecen hazai pályán 28-26-ra kikapott a francia Nantes együttesétől a női kézilabda EHF Kupa második fordulójának visszavágóján, így kettős vereséggel búcsúzott a sorozattól.


Debrecen – A női kézilabda EHF-Kupa második fordulójában a DVSC-TVP a Nantes együttesét fogadta szombaton 21.00-tól a Hódosban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!