Sport

2016.10.30. 20:06

"Még bent maradtunk az öltözőben, de szerintem nem csak mi..."

Hajdú-Bihar - A megyei másodosztály déli csoportjának további jegyzőkönyvei következnek.

Hajdú-Bihar - A megyei másodosztály déli csoportjának további jegyzőkönyvei következnek.


Földes KSE–Pocsaj KSE 1–4 (1–3)

100 néző Vezette: Hajdú I. (Katona L., Török Cs.)

Földes: Horváth Zs.– Dede I., Vincze N., Papp B. (Földesi A.), Király P., Vincze Cs. (Kiss Z.), Nagy S., Kállai A. (Papp I.), Szabó J. (Király Á.), Karacs T. (Oláh D.) Edző: Karacs Tamás.

Pocsaj: Alimán Gy.– Kocsis T., Szilágyi Cs., Kun I., Vaszilkó A., Makula I. (Katona I.), Leiter B. (Sóvágó S.), Borúzs T., Leiter K. (Lakatos R.), Murák K., Kiss Z. Edző: Sóvágó Sándor.

Gól: Nagy S., illetve Kiss Z.(2), Borúzs T., Lakatos R. Jók: Horváth Zs., Nagy S., Vincze Cs., illetve Alimán Gy., Kocsis T., Szilágyi Cs. Ifi: 7–1.

Karacs Tamás: – Sajnos tíz perc alatt eldőlt a mérkőzés, mivel kaptunk három buta gólt. Innentől kezdve úgy érzem, hogy mi domináltunk, de sajnos helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni, így megérdemelten vitte el Pocsaj a három pontot. Gratulálok az ifi csapatunk újabb fölényes győzelméhez!

Sóvágó Sándor: – Az első félidő közepén 3-0-ás vezetésnél úgy gondoltuk, hogy a játékvezető lefújja a mérkőzést, de természetesen nem tette meg nekünk ezt a szívességet. Így a mérkőzés hátralevő része sokkal izgalmasabbra és feszültebb hangulatúra sikerült a kelleténél. Sajnálom, hogy megszakadt Alimán György góltalansági sorozata, de a közel négy mérkőzés kapott gól nélkül igen nagy siker egy huszonegy éves kapusnak, gratulálok neki ezért.


Biharkeresztesi VSE–Nagyrábé Petőfi SK 1–1 (1–0)

70 néző Vezette: Takács I. (Mező N., Vida S.)

Biharkeresztes: Posta N.– Buka Á., Szabó L., Ardelean P. (Varga I.), Fésüs K., Szabó D., Buka Sz., Trippon T. (Mohácsi S.), Kiss T., Perger A., Kirimi P. Edző: Furka Tibor.

Nagyrábé: Szántó F.– Bodnár Z., Vénigh A., Kovács A., Mező A., Vig V., Kordás J. (Koszorús I.), Faragó L., Tóth P., Posta I., Szabados M. (Bende L.) Edző: Tóth Péter.

Gól: Fésűs K., illetve Bende L. Jók: Senki. Ifi: 2–8.

Furka Tibor: – Később nyilatkozik.

Tóth Péter: – ...


Nádudvari SE–Báránd KSE 0–4 (0–1)

100 néző Vezette: Gálfi F. (Jánvári M., Árva A.)

Nádudvar: Varga Z.– Szász L., Varga T. (Silye G.), Séra P., (Dobi R.), Szabó T., Kenéz N., Rásó P. (Tóth T.), Hirzics L., Lajtos B., Katona N. (Madarász R.), Czibere K. (Boros-Szrapkó S.) Edző: Gere Csaba.

Báránd: Tóth S.– Csóka G., Vass Á., Szabó L., Ertsey B., Karmazsin Z., Karácsony B., Mester L., Víg N., Hudák B. (Török D.), Mester N. Edző: Mester Norbert.

Gól: Mester L.(3), Vass Á. Jók: Senki, illetve az egész csapat. Ifi: 9–0.

Gere Csaba: – Egy fiatal, gyors játékosokból álló Bárándot fogadtunk, akik jól is játszottak. Védekezésre összpontosítottunk, abból próbáltunk helyzeteket kialakítani. Az első helyzetünk a félidő felénél adódott, egy az egyben mehettünk a kapusra, de kimaradt és a kontrából gólt kaptunk. A második félidőre épp, hogy kijöttünk, pár másodperc múlva bekaptuk a másodikat. Még bent maradtunk az öltözőben, bár, véleményem szerint nem csak mi... Utána mindenkinek játéklehetőséget adtam, de ez már nem segített. S ahogy a múlt meccsen is, most is az utolsó másodpercben kaptuk a kegyelemdöfést. Megrovás nem illeti a játékosokat, mindent megtettek (bár összpontosíthattak volna jobban), de a mai napon a csoport - szerintem - legjobb csapata ellen ez kevésnek bizonyult.

Mester Norbert: – Nehéz találkozóra számítottunk, amelyet a sok hiányzónk sem könnyített meg. A kezdetektől uraltuk a mérkőzést, az első rúgott gólunk pedig meg is nyugtatta a csapatot. A félidőben próbáltuk javítani az apró hibákat, amely az eredmény és a második félidei játék alapján teljes mértékben sikerült is. Remélem az ifi csapatunk jövő hétre rendezi a sorait. Várunk minden szurkolót a jövő heti utolsó fordulóra!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!