Sport

2016.10.25. 10:51

Jovanovic: „rossz látni a Lokit a kilencedik helyen”

Debrecen - A DVSC bosnyák játékosa szerint a következő két mérkőzésen kötelező hat pontot gyűjteniük.

Debrecen - A DVSC bosnyák játékosa szerint a következő két mérkőzésen kötelező hat pontot gyűjteniük.

Nem és nem, sehogyan sem megy a följebb kapaszkodás a DVSC-nek az OTP Bank Liga tabelláján, holott már 13 fordulón vannak túl a csapatok. A hajdúságiak szombaton hazai pályán fogadták az éllovas Vasast és szoros meccsen ugyan, de 2–1-es vereséget szenvedtek a Nagyerdei Stadionban. Mindez azt jelenti, hogy a Loki négy győzelemmel, három döntetlennel és hat vereséggel, 17–20-as gólkülönbséggel csupán a kilencedik helyet foglalja el. A mezőny rendkívül sűrű, egy-két győzelemmel több helyet léphetne előre Leonel Pontes együttese, mégis rossz látni, hogy a kieső helytől csupán három pontnyira vannak a piros-fehérek.

Több agresszivitás

A fentiek ismeretében nem csoda, hogy egy lehangolt Aleksandar Jovanovic-csal beszéltünk az angyalföldiek elleni vereség után.

– Nehéz bármit is mondani egy ilyen meccset követően, nem játszottunk jól és egyszerűen képtelenek vagyunk megfelelő százalékban kihasználni a helyzeteinket, így pedig nehéz nyerni – mondta a Debrecen jobbhátvédje. – Persze azt is látni kell, hogy ha Vittek óriási ziccere bemegy 0–0-nál, akkor más mérkőzés kerekedik ki ebből, erre ők szerezték meg a vezetést a szünet előtti másodpercekben! Az egyenlítést követően szinte rögtön újra gólt kaptunk, ez pedig megengedhetetlen. Úgy látom, nem vagyunk elég agresszívek, ebben is feltétlenül kellene javulnunk, és az önbizalmunknak sem tesz jót a mostani helyzet – fogalmazott a Hajdú-bihari Naplónak a Loki harmincéves labdarúgója.

A bosnyák Jovanovic kérésünkre arról is beszélt, milyen a csapaton belüli hangulat mostanság.

Győzelmek kellenek

– Nagyon szomorú vagyok, rendkívül rossz látni a Lokit a tabella kilencedik helyén. Ennek ellenére nem zuhanhatunk össze, harcolni kell tovább megalkuvás nélkül. Húsz forduló van még hátra, el kell kezdenünk sorra nyerni a meccseket, hiszek benne, hogy belelendülünk végre. Most következik két nagyon fontos összecsapás a válogatott mérkőzés miatti újabb szünet előtt a Gyirmót és a Mezőkövesd ellen, azokon a találkozókon kötelező hat pontot szereznünk! – mondta határozottan

A debreceniek legközelebb szombaton 18 órától lépnek ismét pályára, akkor az újonc Gyirmótnál vendégeskednek.

- HBN–TN -


Debrecen - A DVSC hazai pályán kikapott a listavezető Vasastól, és a kilencedik helyre csúszott vissza.

 

 


Debrecen – A DVSC vs. Vasas (1-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Michael Oenning értékelte a látottakat.

 

 


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga tizenharmadik fordulójában a DVSC a Vasas csapatát fogadta szombaton 17.30-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!