Sport

2016.10.02. 19:26

"Görcsösek voltunk és a szerencsével is hadilábon álltunk"

Hajdú-Bihar - A megye II-es labdarúgó bajnokság vasárnapi játéknapja után a déli csoport edzőit is kifaggattuk.

Hajdú-Bihar - A megye II-es labdarúgó bajnokság vasárnapi játéknapja után a déli csoport edzőit is kifaggattuk.

Debreceni EAC II.–Nádudvari SE 1–2 (1–2)

100 néző. Vezette: Hajdú I. (Gyugos B., Péter A.)

Debrecen: Dudás D.– Szőke P. (Hetrovics R.), Fodor T., Papp G., Varga Á., Dr. Köstner T., Magi L., Róka Z. (Nyeste K.), Ifj. Rácsai L., Katona Z. (Dr. Valóczki J.), Lévai Á. (Katona L.) Edző: Katona László.

Nádudvar: Dobi A.(Varga Z.)– Pál I., Kenéz N., Dobi R., Kiss A., Lajtos B. (Lőrinczi G.), Szabó T., Rásó P. (Hirzics L.), Szász L., Varga T., Katona N. Edző: Gere Csaba.

Gól: Lévai Á., illetve Kenéz N., Katona N. Jók: Mindenki. Kiállítás: Papp G.

Katona László: – 1–0-ás vezetésünknél kihagyott helyzetek és az ellenfélnek helyzet nélkül ajándékozott tizenegyes megbosszulta magát. Végigtámadtuk a meccset, de görcsösek voltunk és a szerencsével is hadilábon álltunk. A nádudvari kontrák viszont veszélyesek voltak. Gratulálok Gere Csaba mesternek és csapatának! Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan mérkőzésünk idén, hogy négy-öt alapemberünk nem fog hiányozni? Egyelőre nem úgy tűnik!

Gere Csaba: – Újfent rácáfoltunk a sima hazai győzelemre tippelőkre. Nem mondom, a hazaiak valóban többet birtokolták a labdát, de a kontráinkban ott volt a veszély, mely sikerességét az eredmény is mutatja. Megint hátrányból fordítottunk, ami még inkább megnöveli a három pont értékét és megmutatja a csapat egységét. Férfias küzdelem volt, a játékosaimat megilleti a dicséret.

Biharkeresztesi VSE–Püspökladányi LE 0–3 (0–2)

150 néző. Vezette: Pál G. (Menyhárt B., Varga Gy.)

Biharkeresztes: Kiss D. (Posta N.)– Ardelean P. (Balogh A.), Buka Á., Kirimi P., Trippon T., Kiss T., Szabó L., Fésűs k., Szabó D., Perger A., Buka Sz. (Mohácsi S.) Edző: Furka Tibor.

Püspökladány: Eszenyi V.– Sós P. (Veres S.), Baranyai L., Fülöp A., Szabó B., Kéri M. (Danka L.), Ferenczi L., Mogyorósi Z., Mogyorósi J. (Szilágyi T.), Horváth I. (Nádházi S.), Nagy S. Edző: Fülöp András.

Gól: Baranyai L.(2), Mogyorósi Z. Jók: Az egész csapat. Ifi: 3–5.

Furka Tibor: – Később nyilatkozik.

Fülöp András: – Végig uraltuk a mérkőzést. A mi akaratunk érvényesült. Megérdemelten hoztuk el a három pontot egy nagyon rossz talajú pályáról.


Hajdú-Bihar - Véget ért a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság hatodik fordulója. Íme a vasárnapi eredmények.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!