Sport

2016.10.09. 10:09

DVSE: három pont a Kurca-partjáról - győzelem Szentesen!

Debrecen - Szombaton a harmadik fordulót rendezték a Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokságban. A cívisvárosiak vezetőedzőjük, Komlósi Péter szülővárosában, Szentesen vizitáltak, ahol végig vezetve magabiztos, 9-7-es diadalt arattak!

Debrecen - Szombaton a harmadik fordulót rendezték a Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokságban. A cívisvárosiak vezetőedzőjük, Komlósi Péter szülővárosában, Szentesen vizitáltak, ahol végig vezetve magabiztos, 9-7-es diadalt arattak!

A hajdúságiak már az első játékrészben próbálták nyomatékosítani a házigazdákban, hogy ők bizony a három pontért utaztak a Kurca-partjára - Lukas Durik az első perc végén akcióból szerzett vezetést a cívisvárosiaknak. A piros-fehérek előnyét a folytatásban előbb Süveges Máté, majd Kállay Márk növelte tovább - a DVSE kilencese fórból volt eredményes, a debreceni karmester pedig megúszásból talált be. Az utolsó minutumban Somogyi Balázs ragasztott fel egy aprócska szentesi szépségtapaszt emberelőnyből, 1-3.

A második játékrészben újfent záporoztak a debreceni találatok - Kuncz Tamás akcióból, a szlovák Lukas Durik és az olasz Tomasso Busilacchi pedig fórból zörgette meg a hazai kapu hálóját. Pellei Csaba tanítványai Vörös Viktor és Reuten Lars góljaival másfél perc alatt gyorsan felzárkóztak kettővel, ám a házigazda duplára gyorsan érkezett a vendégek válasza, Kállay Márk akcióból köszönt be György Dávid kapujába, 3-7.

A térfélcsere után egy-egy találat született mindkét oldalon. Szőke Szabolcs akciógóljával sokáig öttel ment a DVSE, ám a negyed vége előtt három másodperccel Somogyi Balázs gólra váltotta a Szentes emberelőnyös helyzetét, így 8-4-es debreceni vezetésnél kanyarodhattak rá a felek az utolsó negyedre.

A negyedik felvonást a vendéglátó szentesiek nyerték, míg a Pellei-csapat Pellei Kristóf, Albert Barnabás és Takács János révén háromszor volt eredményes, addig vendég részről egy találat érkezett, Somlai Tamás távolról talált be a hazaiak kapujába. A DVSE 9-7-es sikerével megszerezte második győzelmét!


Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság, Alapszakasz - A csoport - 3. forduló

METALCOM-SZENTES - DEBRECEN 7-9 (1-3, 2-4, 1-1, 3-1)

Szentes, 200 néző. Vezette: Németh A., Benczur M.

SZENTES: György D. - Reuten 1, Vörös V. 1, Van Mil, Tóth Gy., Pellei K. 1, Somogyi B. 2. Csere: Albert B. 1, Kiss K. Sz., Turcsányi Á., Kókai T., Trkulja, Takács J. 1. Edző: Pellei Csaba.

DEBRECEN: Lévai M. - Kállay M. 2, Durik 2, Tóth P., Süveges M. 1, Szőke Sz. 1, Sergi Mora. Csere: Smitula G., Kuncz T. 1, Somlai T. 1, Müller M., Fekete G., Busilacchi 1. Edző: Komlósi Péter, Kis István.

Gól - emberelőnyből: 11/4, ill. 13/4.

Gól - büntetőből: 1/1, ill. 0/0.

Kiállítás cserével: Trkulja Marko, ill. - .

Kipontozódott: Kókai Tibor, Van Mil Sebastian, ill. Smitula Gergő, Kuncz Tamás.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!