Sport

2016.09.06. 16:17

Nem ott tartanak Hajdúnánáson, ahol előzetesen kalkuláltak

Hajdúnánás - A nánásiak a középmezőnyben fejeznék be a 2016/17-es bajnokságot.

Hajdúnánás - A nánásiak a középmezőnyben fejeznék be a 2016/17-es bajnokságot.

Hétvégén kezdetét veszi a küzdelem a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjában. Tizennégy klub, köztük három-hajdú-bihari egylet szerepel a pontvadászatban: az újonc újvárosiak, és a nyíradonyiak után a hajdúnánásiak is elmondták, milyen várakozásokkal tekintenek a következő kiírásra.

Felemás produkció

– Az eltervezett munkát elvégeztük, de a tréningek során különböző okok miatt sokan hiányoztak, így nem ott tartunk, ahol előzetesen kalkuláltam – mondta Molnár András, a hajdúnánásiak mestere. – A csapat gerince megmaradt, azokra a posztokra érkeztek új emberek, ahonnan távoztak tőlünk, de egy felnőtt kapusra még égető szükségünk lenne. Tóth Sárával, Fábián Nórával, Takács Szandrával, Bíró Petrával, Szabó Viktóriával és Dudás Georginával kötöttünk megállapodást a nyár során. A felkészülési találkozók elég vegyes képet mutatnak. Voltak olyan összecsapások, amelyeken nem a szebbik arcunkat mutattuk, ám olykor kifejezetten elégedett voltam a látottakkal. Körülbelül ugyanannyiszor maradtunk alul, mint ahányszor diadalmaskodtunk. A realitások talaján maradva szerintem a negyedik és a kilencedik pozíció valamelyikén fejezzük be a bajnokságot, bár örülnék neki, ha pozitív meglepetést szolgáltatnának a lányok. Jelenleg a védelmünkkel adódnak problémáink, amelyeket minél előbb szeretnénk orvosolni.

A Nánás az első fordulóban, szombaton 16 órától a Szeged SE otthonába látogat.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!