Sport

2016.09.28. 18:09

"Nem járok rendszeresen Loki-meccsre, de tévében azért követem"

Debrecen - Kézilabda? Foci? Esetleg valami más? Megkérdeztük olvasóinkat, melyik debreceni sportklub meccsei iránt érdeklődnek. Elég nagy a szórás.

Debrecen - Kézilabda? Foci? Esetleg valami más? Megkérdeztük olvasóinkat, melyik debreceni sportklub meccsei iránt érdeklődnek. Elég nagy a szórás.

Gyarmati Zoltán főleg a futballt szereti. – Loki-meccsekre szoktam járni, és magam is rendszeresen focizok. Apa kint dolgozik az akadémián, ott is játszom – nyilatkozott.

Gyarmati Zoltán

– A barátom meccseire szoktam kijárni, így mondhatni, a foci iránt érdeklődöm. A DHK-meccseket is nyomon követem, mert az öcsém hokijátékos – említette Vámosi Emília.

Vámosi Emília

Fehér Viktor Máté is kedveli a focit. – A Loki játékát kísérem figyelemmel követni, de a kézilabdát is szeretem – tette hozzá.

Fehér Viktor

Kovács Ádám szintén a futballt és a kézilabdát tartja említésre méltónak. – Az internetről értesülök a meccsek állásáról – tette hozzá.

Kovács Ádám

– Annak ellenére, hogy nem járok ki rendszeresen Loki-meccsekre, a tévében szoktam nézni a mérkőzéseket – mondta el lapunknak Lőrinczi Gyula.

Lőrinczi Gyula

– Szertornázok jelenleg, de fociztam is hosszú ideig. A debreceni sportklubok mérkőzéseit nem követem – válaszolta Szender Márton.

Szender Márton

HBN|Fotók: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!