Sport

2016.09.19. 17:52

Nem csak utazni, fürödni is lehet: még többet érnek a Loki bérletek és jegyek

Debrecen - Mostantól még többet érnek a DVSC futballbérletek és napijegyek, mivel megállapodás született a DVSC Futball Szervező Zrt. és a Debreceni Gyógyfürdő Kft. között is.

Debrecen - Mostantól még többet érnek a DVSC futballbérletek és napijegyek, mivel megállapodás született a DVSC Futball Szervező Zrt. és a Debreceni Gyógyfürdő Kft. között is.

Ennek értelmében a DVSC labdarúgó bérlettel, vagy napi jeggyel rendelkező érdeklődők minden olyan hét végén jelentős kedvezménnyel léphetnek az Aquaticum élményfürdőbe, amikor a Lokinak hazai mérkőzése van, függetlenül attól, hogy melyik napon játszik a csapat.

Például ezen a héten a DVSC szeptember 20-án, kedden este nyolc órakor fogadja a Budapest Honvédot, de az erre a meccsre érvényes belépővel rendelkezők péntektől vasárnapig minden nap igénybe vehetik a kedvezményeket, amelyek az alábbiak:

Harminc százalékos kedvezmény vonatkozik a Mediterrán Élményfürdőben és az Aquaticum Spa-ban, 20 százalékos kedvezmény érvényes a Termálfürdőre, a Szaunavilágra és a Szaunacentrum használatára.

Akik a Termálfürdőt keresik fel a Loki-meccsnapos hétvégéken, azok három napon át bevihetnek magukkal még egy gyereket, vagy egy felnőttet hasonló kedvezménnyel.

Az Élményfürdőt választók akár családostól is élvezhetik a 30 százalékos kedvezményt, mert a bérletük, vagy a napijegyük további egy felnőttet és két gyereket részesít hasonló előnyben.

Egy hete a DVSC Zrt. először a DKV Zrt-vel kötött igen előnyös szerződést. Ennek köszönhetően a Loki hazai labdarúgó mérkőzéseinek napján a szurkolók a meccsek környezetében nyolc órán át ( mérkőzés előtt előtt három órával a meccsek után három óráig) ingyen utazhatnak a DKV járatain, futballbérletük, vagy napijegyük felmutatásával.

Mostantól a napijegyek önmagukban érvényesek - hazai meccsnapokon - a DKV járataira, míg a hazai meccsek hetében, péntektől vasárnapig a Debreceni Gyógyfürdőbe is.

A bérletek ellenben csak hologramos matricával ellátva jogosítják fel tulajdonosaikat a kedvezmények igénybe vételére, ezért az állandó belépőket a Loki Shopban bélyeggel is érvényesíttetni kell, ami minden nap megtehető az üzlet nyitva tartása alatt!

A DVSC bérleteseinek és a szerződésben meghatározott labdarúgó mérkőzésre érvényes belépőjeggyel rendelkezőknek nyújtott kedvezményeket az alábbi táblázat foglalja össze:

Szolgáltatás

 

Kedvezmény mértéke

 

Termálfürdő

 

Egész napos belépő

(Korlátlan Termálfürdő használat)

 

Egész napos kombinált belépő

(Korlátlan Termálfürdő és Szaunavilág használat)

20%

 

Felnőtt: 1520.-

Diák: 1240.-

 

Felnőtt: 2320.-

Diák: 2040.-

Szaunavilág

 

Egész napos belépő

(Korlátlan Szaunavilág használat)

20%

 

Felnőtt: 1320.-

Diák: 1160.-

Mediterrán Élményfürdő

 

Egész napos belépő

(Korlátlan Élményfürdő használat)

 

Egész napos kombinált

(Korlátlan Élményfürdő és Szaunacentrum használat)

30%

 

Felnőtt: 2100.-

Diák: 1720.-

 

Felnőtt: 2450.-

Diák: 2070.-

Szaunacentrum

 

Egész napos belépő

(Korlátlan Szaunacentrum használat)

20%

 

Felnőtt/Diák: 1080.-

Aquaticum SPA

 

Egész napos komplex belépő

(Korlátlan Élményfürdő, Termálfürdő és Szaunák használata)

30%

 

Felnőtt: 3360.-

Diák: 2980.-

 

*A kedvezmény más akcióval nem vonható össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!