Sport

2016.09.17. 22:35

Labdarúgó NB I - A Ferencváros legyőzte a Debrecent

Budapest - A címvédő Ferencváros 3-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombat esti mérkőzésén.

Budapest - A címvédő Ferencváros 3-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombat esti mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 9. forduló:

Ferencváros-Debrecen 3-1 (1-1)

Groupama Aréna, 5198 néző, v.: Szabó Zs.

gólszerző: Böde (14., 65.), Dilaver (62.), ill. Bobko (17.)

sárga lap: Nalepa (60.), Ramírez (74.), illetve Mészáros N. (12.), Könyves (52.), Tőzsér (68.), Ferenczi (81.), Horváth Zs. (82.)

Ferencváros:

Dibusz - Dilaver, Nalepa, Leandro, Ramírez - Lovrencsics (Csernik, 79.), Gera Z., Hajnal (Cukic, 64.), Nagy D. (Gyömbér, 91.) - Djuricin, Böde

Debrecen:

Danilovic - Völgyi (Ferenczi, 19.), Mészáros N., Brkovic, Jovanovic - Tőzsér, Bobko (Sekulic, 77.) - Horváth Zs., Szakály P. (Takács, 68.), Ioan - Könyves

A házigazda kezdte aktívabban a mérkőzést, s Böde révén meg is szerezte a vezetést, ám előnye mindössze három percig tartott, Bobko egyenlített. A gólváltást követően mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, bár a szünetig a Ferencváros veszélyeztetett többször.

A második félidő hazai helyzetekkel indult, s egy szöglet után Dilaver pazar távoli lövésével a zöld-fehérek újra megszerezték az előnyt, amit Böde második góljával növelni is tudtak.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!