Sport

2016.09.19. 15:07

Jó vagy rossz játékkal, de nyerni kell

Debrecen - Jovanovic szerint a Honvéd elleni meccsen semmilyen más eredmény nem fogadható el, csak a győzelem.

Debrecen - Jovanovic szerint a Honvéd elleni meccsen semmilyen más eredmény nem fogadható el, csak a győzelem.

Nem zárt jó hetet a DVSC alakulata, ugyanis két meccsből kettőt – egyet a Magyar Kupában a Győr ellen, egyet a bajnokságban – elveszített a piros-fehér csapat. Utóbbi kudarcra szombaton este a Ferencváros otthonában került sor, holott egy órán keresztül egészen jól tartotta magát Leonel Pontes együttese.

A Fradi-szöglet után szerzett vezetőgólját az ukrán Ivan Bobko szép mozdulattal még az első negyedóra végén kiegyenlítette és egészen a 62. percig egál volt az állás, ekkor szintén sarokrúgásból újra betaláltak a házigazdák, majd három minutummal később Böde találata eldöntötte a találkozót.

Korábban éppen a fővárosi zöld-fehéreknél töltött el szép időszakot a Loki alapembere, Aleksandar Jovanovic, aki ezúttal a jobbhátvéd posztján kapott bizalmat a szakmai stábtól.

Egyszer edzett

– Valóban jó érzés volt a korábbi állomáshelyemre visszatérni, a gond csupán ott van, hogy elveszítettük ezt a kiemelt fontosságú mérkőzést, és ez nagyon fájó számunkra – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak a debreceniek 77-ese. – Jó iramú, élvezetes összecsapás volt, akadtak helyzetek itt is ott is, a Fradi irányította a játékot, de nekünk is voltak ügyes kontráink. Jómagam a meccs hetében tértem vissza a sérülésem után, konditeremben erősítettem és csupán egyszer edzettem a többiekkel együtt, ennek ellenére játszani akartam. Leszek még ennél jobb formában is, ebben biztos vagyok. Ami a csapatot illeti, fegyelmezettek voltunk, de el kell ismerni, most jobb volt a Ferencváros nálunk. Döntő volt a szünet után az a három perc, amikor kétszer is gólt kaptunk, azzal tulajdonképpen eldőlt a három pont sorsa. Bosszantó, hogy nem sikerült legalább egy döntetlennel távoznunk a Groupama Arénából – értékelte a történteket a harminc esztendős bosnyák játékos.


[poll id="1229"]


A cívisvárosiak már kedden újra csatába indulnak, 20 órától (élőben: www.haon.hu) a Budapest Honvédot fogadják a Nagyerdei Stadionban. Figyelmeztető jel lehet a házigazdák számára, hogy a kispestiek az elmúlt fordulóban hazai környezetben 5–0-ra verték az MTK-t. Jovanovic azonban nem akar ezzel foglalkozni.

Be kell húzniuk

– Ez lesz az a találkozó, amelyet muszáj lesz megnyernünk. Mindegy, hogy jó vagy rossz játékkal, de három pontot kell szereznünk! Valahogyan be kell húznunk a meccset, mert most már jönniük kell a győzelmeknek és gyűjtögetnünk kell a pontokat. Kedden este minden más eredmény, mint a győzelem, elfogadhatatlannak számít. Úgy vélem, hogy koncentráltan és nagy akarással sikeresek lehetünk a Budapest Honvéd ellen – mondta határozottan Aleksandar Jovanovic.

HBN


Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata kedden este 8 órától a Budapest Honvéd együttesét fogadja a Nagyerdei Stadionban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!