Sport

2016.09.15. 07:59

Egy találat döntött, kikapott az Újváros

Balmazújváros - Hétközi fordulót rendeztek szerdán a Merkantil Bank Liga NB II-ben: a kilencedik kör alkalmával a Siófok gárdáját fogadta a Balmazújváros.

Balmazújváros - Hétközi fordulót rendeztek szerdán a Merkantil Bank Liga NB II-ben: a kilencedik kör alkalmával a Siófok gárdáját fogadta a Balmazújváros.

Jó formában, a tabella második helyéről várták az összecsapást Feczkó Tamás tanítványai, a siófokiak négy győzelemmel és négy vereséggel a hátuk mögött veselkedtek neki a találkozónak.

Az első félidő nem hozott gólt, aztán a 65. percben Kozma Richárd szerezte meg a vezetést a vendégeknek. A folytatásban már nem esett több találat, így a Somogy megyeiek zsebelték be a győztesnek járó három pontot.

Vasárnap javíthatnak az újvárosiak, akik ráadásul rangadón lesznek érdekeltek: 18.30-tól az eddig remek szezont futó, éllovas Nyíregyháza otthonába látogatnak a hajdú-bihariak, a mérkőzést az M4 Sport élőben adja majd.

HBN


Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Siófok 0-1 (0-0)

Balmazújváros, vezette: Szőts G. (Erős G., Szalai D.)

Balmazújváros: Horváth L. - Papp F., Hadházi D. (Kovács Á. 67.), Balogh K., Bakos B., Vachtler Cs., Máté J., Kamarás Gy. (Varga K. 46.), Vajda S., Farkas B. (Belényesi M. 63.), Sigér D. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Siófok: Tajti N. - Tamaskó Á., Czingráber M., Futó Zs. (Berde I. 71.), Berki P., Elek B., Petneházi M., Farkas N., Kozma R. (Mogyorósi J. 85.), Szalai V., Gál M. Vezetőedző: Kopunovic Goran.

Gól: Kozma R. (65.)

Sárga lap: Hajdházi D. (33.), illetve Czingráber M. 60.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!