Sport

2016.09.23. 18:24

DVSC: Megfordul-e a szerencse?

Debrecen - A lokisták bíznak a helyzetkihasználásuk javulásában és három pontért utaznak Diósgyőrbe.

Debrecen - A lokisták bíznak a helyzetkihasználásuk javulásában és három pontért utaznak Diósgyőrbe.

Zaklatott másfél hét áll a debreceni labdarúgók mögött, ugyanis a Magyar Kupában és a bajnokságban egyaránt kevés babér termett számukra mostanság. A kupasorozatban nem jutottak be a legjobb hatvannégy mezőnyébe, az OTP Bank Ligában pedig előbb a Fradi verte meg a DVSC-t, majd a Budapest Honvéd vitte el a három pontot a Nagyerdei Stadionból.

Szombaton 18 órától a sereghajtó DVTK fogadja a Lokit, azaz talán kijelenthető, most vagy soha hangulat uralkodik a hajdúságiaknál. Az összecsapást a Hajdú Online élőben közvetíti.

Gólokat lőni végre

– Akár így is fogalmazhatunk, bár jómagam nem feltétlenül használnék ilyen drasztikus kifejezést – nyilatkozta a Naplónak a Debrecen támadója, Horváth Zsolt. – Az Újpest elleni hazai győzelmet leszámítva nem sültek el mostanában jól a mérkőzéseink, holott elkezdtünk egy minőségi munkát a portugál szakmai stábbal. Egy olyan munkát, amelynek – ha még jobban összeáll a gárda játéka – meglesz a pontokban mérhető eredménye is. Amiben még feltétlenül javulnunk kell, az a helyzetkihasználás, hiszen a Honvéd elleni keddi összecsapáson is a lehetőségekkel való rossz sáfárkodás okozta a vesztünket. Nekem is volt egy helyzetem az első félidőben, sajnos nem ment be a lövésem – fogalmazott a labdarúgó, aki azt is elmondta, a meccsszituációt nehéz az edzéseken modellezni, inkább az aktuális ellenfél játékrendszeréből és taktikájából lehet felkészülni előre.

[poll id="1235"]

A DVTK jelenleg az utolsó helyen áll, ezért nem csoda, hogy a miskolci drukkerek nagyon dühösek a csapatukra és többször is üzentek, nem mindig szalonképesen, hogy ennél többet várnak Elekéktől. – Nehéz megjósolni, mindez hogyan hat a hazaiakra, számukra ez bénító lesz-e vagy sem. Biztosan sok néző lesz kíváncsi a keleti rangadóra, azonban a hangulattól is függetlenítenünk kell magunkat. Kitűnő kvalitású játékosok alkotják a vendéglátó együttest, de nekünk szombaton három pontot kell szereznünk. Bízom benne, hogy megfordul a szerencsénk és az adódó lehetőségeket kihasználva nyerni tudunk Miskolcon – reménykedett Horváth Zsolt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!