Sport

2016.09.19. 14:42

Csereként beszállva lett nyerőember

Balmazújváros - Vólent Roland szerint a balmazújvárosiak mindenkinek bizonyították, hogy nem lehet leírni őket.

Balmazújváros - Vólent Roland szerint a balmazújvárosiak mindenkinek bizonyították, hogy nem lehet leírni őket.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő jelentős tettet hajtott végre a hétvégén, hiszen a hajdúsági együttes a listavezető Nyíregyháza Spartacus otthonában 3–1-es győzelmet aratott. A vasárnapi rangadón Fekete Ádám higgadtan fejezett be egy ziccert, ezzel kerültek előnybe a vendégek a 19. percben. A második félidő elején a csereként beszálló Vólent Roland duplázta meg csapata fórját. A szabolcsiak Ur László fejesével közelebb zárkóztak, ám ettől nem estek kétségbe Feczkó Tamás tanítványai. Az összecsapás utolsó találatát Vólent jegyezte a 71. minutumban. A Balmaz a diadalnak köszönhetően tíz fordulót követően a második helyen áll az NB II. táblázatán.

Megfogadta az intelmet

– Fűtött bennünket a bizonyítási vágy a szerdai, Siófoktól elszenvedett hazai vereséget követően – vágott bele az értékelésbe Vólent Roland. – Nagy fegyverténynek tartom a nyíregyháziak stadionjában elért sikerünket. Ezen a találkozón mindenkinek bebizonyítottuk, hogy a Balmazújváros nem egy olyan együttes, amelyet bárki is félvállról vehetne. Úgy gondolom, egységesebbek és fegyelmezettebbek voltunk a riválisunknál, ennek köszönhetően szereztük meg a három pontot. Sokat készültünk a szabolcsiak játékából, így semmivel sem tudtak meglepni bennünket. A vezetőedző azt kérte tőlem a pályára lépésem előtt, tegyem oda magam, valamint vegyem be az ellenfél kapuját. Hogy a két találatom közül melyik tetszett jobban? Az elsőt választanám, nem is a szépsége, inkább a fontossága miatt. Gyakorlatilag az első labdaérintésből gólt szereztem, ami nem nevezhető gyakorinak.

Kinyitná a gólcsapot

Az újvárosi gárdához nyáron visszatérő csatár eddig epizódszerephez jutott, hiszen a pontvadászatban csupán 88 percnyi játéklehetőséget kapott a szakmai stábtól.

– Bízom benne, hogy a duplámnak hála az elkövetkező hetekben több lehetőséget kapok. A nyáron néhány ajánlat közül kellett kiválasztanom a megfelelőt, végül a balmazújvárosiak mellett tettem le a voksomat. Döntésemben fontos szerepet játszott Feczkó Tamás személye. Nem a legideálisabb fizikális állapotban érkeztem az alakulathoz, de egyre jobb formába lendülök. A csatárok között egészséges rivalizálás megy, amiben csak tudjuk, segítjük egymást. Reményeim szerint a szezonban 16-17 gólra is képes leszek – zárta mondandóját Vólent.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!