Sport

2016.07.08. 14:29

Tisza felejthetelen élményt kapott a szurkolóktól

Debrecen - A Loki magabiztos játékkal győzte ellenfelét, de Tisza tudja, a Torpedo Zsodino ellen nehezebb dolguk lesz.

Debrecen - A Loki magabiztos játékkal győzte ellenfelét, de Tisza tudja, a Torpedo Zsodino ellen nehezebb dolguk lesz.

Amint az elvárható volt az első mérkőzés eredményének fényében, magabiztosan győzte le csütörtök este San Marinó-i ellenfelét a DVSC-TEVA. Az Európa Liga első selejtezőkörének visszavágóján 2–0-ra verték a hajdúságiak a La Fiorita gárdáját, mindez azt jelentette, hogy kettős győzelemmel, 7–0-s összesítéssel lépett tovább a Loki a következő körbe.

A találkozót Tisza Tibor és Holman Dávid gólja döntötte el, előbbit kérdezte a meccs másnapján a Hajdú-bihari Napló.

„Csak” be kellett lőni

– A gólom? Szép támadás végén sikerült betalálnom, Szakály adta a labdát Holmannak, aki kitűnően tálalt elém, nekem csak be kellett lőnöm. Éreztem, hogy mögöttem van a védő, ezért megcéloztam a hosszú sarkot, szerencsére bement – idézte föl a meccs 41. percében történteket a csatár.

– Ami az eredményt illeti, nem voltunk maradéktalanul elégedettek, de kint is azért tudtunk ötöt rúgni az ellenfélnek, mert az első gólt hamar megszereztük. Ezúttal sajnos kimaradtak a helyzeteink, de van ilyen mérkőzés, nem hiszem, hogy emiatt keseregnünk kellene, hiszen magabiztosan nyertünk a visszavágón is. Ami pedig a hangulatot illeti, nagyon jól éreztük magunkat a pályán és egy felejthetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak – utalt a több mint tízezer nézőre Tisza Tibor.



A DVSC-TEVA az Európa Liga következő körében a fehérorosz kupagyőztessel, a Torpedo Zsodinóval találkozik, az első meccsre csütörtökön 18 óra 30 perctől kerül sor a Nagyerdei Stadionban. – Természetesen az egy másik párharc lesz, biztosan keményebb, mint a San Marinó-iak elleni volt. Ennek ellenére képesnek tartom a csapatunkat arra, hogy kiharcolja a továbbjutást a Zsodino ellen is – vélekedett a válogatott támadó.

Indul az árusítás

A fehéroroszok elleni összecsapásra hétfőtől kezdődik meg a kedvezményes jegyárusítás a Nagyerdei Stadionban és a nagyerdeistadion.hu webáruházában. Az Európa Liga-találkozóra a bajnoki meccsek jegyárainak mindössze 50 százalékáért megvehetők a belépők a VIP-jegyek kivételével, melyeknek árai nem változnak.

Akik még nem vették meg éves bérleteiket, azoknak érdemes csütörtökig megtenniük, hiszen nem csak a július 14-i nemzetközi meccset tekinthetik meg ingyen, hanem – ha továbbjut a Loki – a 3. Európa Liga-ellenféllel szembeni, majdani hazai csatát is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!