Sport

2016.07.22. 10:01

Négy kulcsember is megsérült a Zsodino elleni visszavágón

Debrecen - Éjjel hazatért a csapat, délután már itthon lesz edzés, de sérülés miatt nem mindenkinek.

Debrecen - Éjjel hazatért a csapat, délután már itthon lesz edzés, de sérülés miatt nem mindenkinek.

Éjjel egy órakor szállt le a DVSC gépe a Debreceni Repülőtéren. Az út érthetően nem volt vidám, a csapat tagjait nagyon megviselte a Torpedo Zsodino elleni vereség, ami a búcsút jelentette az El-től. Ráadásul többen megsérültek a találkozón. Aleksandar Jovanovicnak vérömleny keletkezett az oldalában, Korhut Mihálynak a bordáját rúgták meg, Szakály Péter és Holman Dávid pedig vádlisérülést szenvedett, utóbbi két játékost le is kellett cserélni - áll a DVSC honlapján. A mai nap folyamán vár még rájuk egy vizsgálat, de szinte biztos, hogy a két középpályás nem tud pályára lépni vasárnap a Vasas otthonában rendezendő bajnoki találkozón.

Ami az NB I-es mérkőzésig hátralévő programot illeti, a Loki ma 17.30-kor edz a Debreceni Labdarúgó Akadémián, szombaton a Vasas elleni mérkőzés időpontjában, 18 órától van foglalkozás. Vasárnap 13 órakor indul a csapat Budapestre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!