Sport

2016.07.17. 20:05

Kondás: inkább küzdöttünk, mint játszottunk

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. Paks (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Csertői Aurél értékelte a látottakat.

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. Paks (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Csertői Aurél értékelte a látottakat.

Csertői Aurél: - Nem vagyunk elégedettek az eredménnyel. Az első félidőben voltak helyzeteink, azokat nem tudtuk értékesíteni. A második félidőben nagy nyomás alatt tartott bennünket a Loki, mégis mi rúgtunk gólt. Az eredmény reális. Jó brusztos, kemény, hajtós mérkőzés volt. Nem volt rossz a játék.

Kondás Elemér: - Az első félidőben nehezen indultunk be, utána kialakult a játék, voltak helyzeteink, inkább küzdöttünk, mint játszottunk. Voltak kapufáink, tizenegyesünk is. Nem vagyok elégedett a játékkal. Rengeteg hiba volt benne, nem támadtuk meg az ellenfél emberét időben. Érzékenyen érint minket a kihagyott tizenegyes. Pontatlanul játszottuk, a mérkőzés elejét megúsztuk.


Budapest - A Debrecen hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának vasárnapi játéknapján.


A labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójában a DVSC-TEVA a Paks csapatát fogadta vasárnap 18.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!