Sport

2016.07.24. 20:09

Kabaré, de nem nevettünk

Debrecen - Gyenge játékkal, a végén pedig teljes rövidzárlattal, 3-1-es vereséget szenvedett a DVSC-TEVA.

Debrecen - Gyenge játékkal, a végén pedig teljes rövidzárlattal, 3-1-es vereséget szenvedett a DVSC-TEVA.

Több sebből vérző Debrecen látogatott el vasárnap este az Illovszky Rudolf Stadionba, hiszen azon túl, hogy a Loki kiesett csütörtökön az Európa Ligából a fehérorosz Torpedo Zsodino jóvoltából, vezéráldozatokkal is járt a nemzetközi kupameccs. Sérülés miatt ugyanis nélkülöznie kellett a szakmai stábnak Korhut, Jovanovic, Holman és Szakály szolgálatait is a bajnoki mérkőzésre. Így eshetett meg, hogy ezúttal a kezdőcsapatban kapott helyet Nagy Zoltán, Szatmári Csaba és Ludánszki Bence is.

Gól a semmiből

Szó, mi szó, a Lokinak nem sok köze volt az első percekhez, a meccs tempója lassú volt, de amíg a Vasas olykor legalább kapura lőtt, a hajdúságiak ilyesmivel nem próbálkoztak jóideig. Az igazság az, hogy amíg az angyalföldiek edzője legalább a játékosai akarását respektálhatta, addig Kondás Elemér csupán ostorozhatta a futballistáit, mert lövésig nem jutottak el.

Szinte a semmiből mégis vezetést szerzett a DVSC-TEVA, Ferenczi János szabadrúgását blokkolták a védők, ám a kipattanót a Loki balhátvédje kapásból a bal alsó sarokba vágta, ez volt az első szép megmozdulás a meccs során!

A vezetés ellenére gondterhelten vonultak az öltözőbe a piros-fehérek, mert előbb Nagy Zoltán, majd Varga József sérült meg, mindkettőt le kellett cserélni, helyükre Mészáros Norbert illetve Tisza Tibor állt.

Elképesztő végjáték

A fordulás után maradt a már-már nézhetetlen színvonal és tempó, úgy tűnt, a Vasas annyira gyenge, hogy hátrányban sem képes veszélyeztetni. Ebben azonban nem bízhattunk, mert jött egy pontrúgás, Pavlov magasan ívelődő labdájáét nem sikerült kifejelniük a vendég védőknek, Ádám Martin pedig köszönte szépen a lehetőséget és a bal sarokba fejelt.

Az egyenlítés után a hazaiak váltak némileg aktívabbá, ennek ellenére egy Tisza-löket kipattant a Vasas kapusáról, az érkező Horváth Zsolt pedig eltalálta a jobb oldali kapufa tövét.

Az utolsó tíz percben sem sokat változott a játék képe, de két védelmi hiba mégis döntött: a szögletből beemelt labdát Vaskó fejelte a háló jobb oldalába, két percen belül kétszer. Kabaréba illő jelenetsor, és persze azt se felejtsük el, hogy minősíthetetlen produkciót láttunk ezen az estén a Lokitól.

HBN-TN


A labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójában a DVSC-TEVA a Vasas csapatához látogat vasárnap 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítunk portálunkon, szurkoljon velünk ön is!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!