Sport

2016.07.06. 12:04

A végén úgyis mindig a németek nyernek

Debrecen - „A sorstól kaptunk egy esélyt, hogy megváltozhat a magyar foci.” Az én Eb-m: Miklósvölgyi Péter.

Debrecen - „A sorstól kaptunk egy esélyt, hogy megváltozhat a magyar foci.” Az én Eb-m: Miklósvölgyi Péter.

– Mint a futballszurkolók többsége, az Európa-bajnokság előtt abban bíztam, hogy a csoportküzdelmek során elcsípünk egy-két pontot, s nem vallunk szégyent. Ezt bőven túlteljesítették a mieink. Kicsit azt éreztem, az ellenfeleink úgy számoltak velünk, hogy mi leszünk az a csapat, amelyik ellen biztos a győzelem, de ez semmit nem von le az érdemeinkből. Tetszett, hogy hátrányban sem álltunk be védekezni, hogy minél kevesebb kapott góllal megússzuk, hanem támadtunk – fogalmazott Miklósvölgyi Péter, a Debreceni Campus Kft. ügyvezetője. – Büszkék lehetünk a magyarok teljesítményére. A gyermekeim és a feleségem nem rajonganak a labdarúgásért, ám a meccseink alatt igazi drukkerekké váltak. A sors­tól kaptunk egy esélyt, hogy elhiggyük, megváltozhat a magyar foci. A futball szeretetével eddig sem volt gond, most viszont újra kapós lett a „termék”, amit az bizonyít a legjobban, hogy nem külföldi sztárok mezét, hanem a válogatottunk dresszét viselik a magyarok.

Kissé ellaposodott a torna

A debreceni közélet meghatározó alakja szerint kissé ellaposodott a kontinenstorna. – A kieséses szakaszban kidomborodott, hogy egyik gárda sem akart kockáztatni, ezért elég unalmas meccseket láthattunk. Az elődöntő párosítását elnézve azt kell, hogy mondjam, egyik csapatban sincs igazi átütőerő. A németeknek harminc, a portugáloknak és a franciáknak huszonöt-huszonöt, a walesieknek húsz százalék esélyt adok a végső diadalra. Bár Gary Lineker örökbecsű mondása után tudjuk, a „végén mindig a németek nyernek”… – mondta a közelgő Campus Fesztivál fesztiváligazgatója.

HBN–BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!