Sport

2016.06.22. 13:12

Vasárnap elrajtol az Ultrafutó Magyar Bajnokság Debrecenben

Debrecen - Először rendezi meg a hat órás Ultrafutó Magyar Bajnokságot a Debreceni Kilométerek Sportegyesület 2016. június 26-án, vasárnap.

Debrecen - Először rendezi meg a hat órás Ultrafutó Magyar Bajnokságot a Debreceni Kilométerek Sportegyesület 2016. június 26-án, vasárnap.

A bajnokságon csak versenyengedéllyel rendelkező futók indulhatnak, de az egyesület lehetőséget ad a nyílt futamok keretében minden lelkes futónak az indulásra, azoknak is, akik nem rendelkeznek versenyengedéllyel. A nyílt futamokon a kitartóbb amatőr versenyzők 6 órán keresztül futhatnak. Aki nem érez magában elég erőt ennyi időn keresztül futni, az választhat a 4 órás, 2 órás és az 1 órás futamok közül. Meglepő módon a legtöbb előnevezés a 6 órás nyílt futamra érkezett.

A sportolók a Nagyerdei Stadion körüli 1700 méteres aszfalt járdán futnak. Minden versenyző 10.00 órakor rajtol el. A rajt helyszíne a Nagyerdei Stadion Északi kapuja.

Az útvonal a következő:

Debreceni Nagyerdei Stadion Északi kapu (rajt) - balra Nagyerdei körúton - Pallagi úti kereszteződésnél balra a Pallagi úton - Vigadó térnél balra az Ady Endre úton végig - Nagyerdei körútnál ismét balra - Debreceni Nagyerdei Stadion Északi kapu

Minden versenyzőnek a Debreceni Kilométerek Sportegyesület rajtcsomagot, egyedi emblémázott technikai póló és emléklapot ad. Az 1 órás, 2 órás nyílt futam 1-3. női és férfi helyezettjének érmet, oklevelet és ajándékcsomagot. A 4 órás, 6 órás nyílt futam 1-3. női és férfi helyezettjének serleget, oklevelet és ajándékcsomagot.

A hat órás Ultrafutó Magyar Bajnokság 1-3. női és férfi helyezettje bajnoki érmet kap a MASZ Ultrafutó Bizottságtól, oklevelet és ajándékcsomagot a Debreceni Kilométerek Sportegyesülettől.

Minden kedves futót szeretettel várnak vasárnap a versenyre, nyílt futamokra még lehet e helyszínen is nevezni!

- DKM SE -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!