Sport

2016.06.24. 16:31

Kedvezményesen szurkolhatunk

Debrecen - Legalább húsz százalékkal olcsóbbak lesznek a bérletek a Loki-meccsekre.

Debrecen - Legalább húsz százalékkal olcsóbbak lesznek a bérletek a Loki-meccsekre.

Június 27-én, hétfő 10 órától kaphatóak bérletek a DVSC 2016/2017-os bajnoki kiírásban sorra kerülő mérkőzéseire. Jutányos árak és a családoknak szóló új kedvezmény jellemzik az akciót - hangzott el azon a péntek délutáni sajtótájékoztatón, amelyet Szima Gábor, a DVSC Zrt. elnöke, Páll László az MSE Klaszter Kft ügyvezető igazgatója és Krecz Tibor, az MSE Klaszter Kft marketing vezetője tartott a Nagyerdei Stadionban.

A bérletek általános jellemzője, hogy ez előző évhez képest jelentős árengedménnyel érhetőek el. Az idei bérletek ára – a VIP exkluzív részlegének kivételével - legalább 20 százalékkal olcsóbb, mint tavaly volt, a kapuk mögötti szektorokban közel 30 százalékos a csökkentés.

A 10 év alatti gyerekek ingyen látogathatják majd a meccseket, de lesz kedvezményes családi, nyugdíjas bérlet is. A kerekesszékesek a következő szezon meccseit ingyen tekinthetik majd meg a Nagyerdei Stadionban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!