Sport

2016.06.05. 14:52

Itthon voltak a Kelet Kupán

Debrecen - Dőltek az egyéni csúcsok a debreceni Kelet Kupa atlétikai viadalon. Az élvonalbeli sportolók – a beállításokkal együtt – kilenc alkalommal javították meg, illetve ebből három esetben elérték legjobbjukat. A rajthoz állt válogatottak nagy száma, az egyéni csúcs eredmények és fiatalok liga-versenyei biztosították a színvonalat – adta hírül a <a href="http://masz.hu" target="_blank">masz.hu</a>.

Debrecen - Dőltek az egyéni csúcsok a debreceni Kelet Kupa atlétikai viadalon. Az élvonalbeli sportolók – a beállításokkal együtt – kilenc alkalommal javították meg, illetve ebből három esetben elérték legjobbjukat. A rajthoz állt válogatottak nagy száma, az egyéni csúcs eredmények és fiatalok liga-versenyei biztosították a színvonalat – adta hírül a masz.hu.

A férfi győztesek közül kiválóan futva, tovább javította legjobbját Kazi Tamás 1500 méteren (3:38,95), illetve beállította csúcsát a távolugró Galambos Tibor (757 cm). A 100 méter döntőjében második Sipos János 10,40 mp-re írta át egyénijét - a 10,15-el győztes, szabadtéri és fedett vb-elődöntős iráni Hassan Taftian mögött. A negyedik helyen 10.74-es eredménnyel beérkezett Illovszky Dominik az eddigi legjobb serdülő eredményt érte el.

A női versenyszámok első helyezettei között a DSC-SI kiválósága Kozák Luca két legjobbat is teljesített: 100 méteren 11,87 mp-es javítással, 100 gáton 13,46-os beállítással ért célba. Külön említést érdemel a 3000 akadályt futó Kácser Zita időeredménye (9:52,34).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!