Sport

2016.06.21. 12:23

Az én Eb-m: Kiss Pál, vendéglátós – Nem megalkudni, hanem győzni kell!

Debrecen - A magyar válogatott ereje leginkább az egységében rejlik.

Debrecen - A magyar válogatott ereje leginkább az egységében rejlik.

– Már a torna előtt reménykedtem egy sikeres szereplésben. Jó volt a sorsolásunk, s bíztam abban, hogy az osztrákok lebecsülnek, félvállról vesznek bennünket. Tudtam, a csapatunkban lesz annyi spiritusz, hogy kihasználjuk a lehetőséget, és egy győzelem után, kellő önbizalommal Izland ellen sem leszünk esélytelenek – nyilatkozta a Naplónak Kiss Pál, a Fráter Tanya tulajdonosa.

– A magyar válogatott ereje abban rejlik, hogy nagyon egyben van a társaság, Bernd Storck és Andreas Möller személyében remek szakemberek irányítják a fiúkat, s nem szabad elfelejtkeznünk a szurkolókról sem. A drukkerek most valóban a tizenkettedik játékosaink, megnyugtató hátteret biztosítanak. Illetve kiemelném még, hogy Kleinheisler László és Nagy Ádám személyében olyan meghatározó játékosaink vannak, akiket a magyar szakemberek nem vettek észre. Úgy látszik, a német szem jobban lát!

Kis szerencse, nagy lelkesedés

A folytatással kapcsolatban Kiss Pál nagyon bizakodó:– Következnek a portugálok, akikkel szemben elfogult vagyok, ugyanis Cristiano Ronaldo a kedvenc labdarúgóm. Ettől függetlenül el kell ismernem, eddig nagyon görcsösen játszottak az Európa-bajnokságon, ezért bízom benne, hogy ellenük is szerzünk pontot, pontokat – fogalmazott a jól ismert vendéglátós, aki szerint felesleges számolgatni, taktikázni az utolsó csoportmérkőzés előtt. – Nem szabad megalkudni, mindig győzelemre kell törekedni! Ha elkezdünk számolgatni, megszakadhat az, ami eddig jól működött. Az Eb egyik tanulsága, hogy nincsenek kiemelkedő válogatottak, a világsztárok fáradtan érkeztek Franciaországba, így az egységes, csapatként futballozó gárdák, mint például a magyar, meglepetést okozhatnak. Kis szerencsével és nagy lelkesedéssel tovább álmodhatjuk ezt a csodát!

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!