Sport

2016.04.20. 20:15

Kondás: meg kellett volna nyernünk a mérkőzést

Debrecen, Sopron - A Haladás vs. DVSC-TEVA (2-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Mészöly Géza és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Debrecen, Sopron - A Haladás vs. DVSC-TEVA (2-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Mészöly Géza és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: - Változatos, fordulatos, jó meccs volt, a végén több helyzetünk is volt, amivel meg kellet volna nyernünk a mérkőzést. Győzelmi esélyt szalasztottunk el. Kondícióban múltuk felül a Haladást, szenvedéllyel fociztak a játékosok. Djelmic jól játszott. Szakály játéka még kérdéses a következő meccsen, a válla sérült. Bódi játszhat már, Máté viszont begyűjtötte ötödik sárgáját, ő biztosan nem lesz ott a Diósgyőr ellen.

Mészöly Géza: - Izgalmas, jó mérkőzést játszottunk a jó erőkből álló Debrecen ellen. Fontos pontszerzés számunkra. Tétje volt a mérkőzésnek, érezni lehetett a játékon. A Debrecennek voltak beíveléseik, itt kijött a Debrecen nemzetközi rutinja. Nagy dolog, hogy kétszer is tudtunk vezetni. Lehetőségünk lett volna megnyerni a mérkőzést, de nem bánkódom a döntetlen miatt.


Sopron - Döntetlennel ért véget a dobogóért harcoló Haladás és Debrecen négy gólt hozó mérkőzése a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában, Sopronban.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga harmincegyedik fordulójában a DVSC-TEVA a Haladás csapatához látogatott szerdán 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!