Sport

2016.04.09. 22:56

Kondás: ha pontosabb a Loki, hamarabb eldőlhetett volna

Debrecen, Paks - A Paks vs. DVSC-TEVA (0-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Csertői Aurél és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Debrecen, Paks - A Paks vs. DVSC-TEVA (0-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Csertői Aurél és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: - Fegyelmezett, taktikus játékkel sikerült legyőzni a hazai csapatot. Több százszázalékos helyzetünk is volt. Sokat dolgoztunk, a megszerzett labdákat megtartottuk. A végén izgulnunk kellett, a gólvonalról Bódinak kellett kifejelni egy labdát. Célunk volt, hogy ne engedjük játszani a Paksot, ezzel a tervvel érkeztünk, ezt teljesítettük. Ha pontosabbak vagyunk a befejezéseknél, hamarabb eldönthettük volna a mérkőzést.

Csertői Aurél: - Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, megbontottuk az ellenfél csapatát a szélen kétszer-háromszor. Az öngól megfogott bennünket. Az ellenfélnek veszélyes kontrái voltak, A második félidőben eldönthették volna meccset, a végén szerencsével ikszre kihozhattuk volna.


Paks - A Debrecen egygólos győzelmet aratott Pakson, a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombat esti mérkőzésén, ezzel egyrészt feljött a harmadik helyre a tabellán, másrészt megszakította szeptember óta tartó idegenbeli nyeretlenségi sorozatát.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga huszonhetedik fordulójában a DVSC-TEVA a Paks csapatához látogatott szombaton 20.45-től. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!