Sport

2016.04.12. 12:42

„Farkasvakság” vagy dicsőség

A Real Madridnak kétgólos hátrányból kellene talpra állnia a Bernabéuban.

A Real Madridnak kétgólos hátrányból kellene talpra állnia a Bernabéuban.

A legjobb négy közé jutásért vívott párharcok visszavágói közül kettőre kerül sor kedden este 20.45-től a Bajnokok Ligájában. Az egyik derbi, a Manchester City–PSG igazi rangadónak minősül Európában, míg a másik összecsapás, a Real Madrid–Wolfsburg az odavágó meglepő eredménye miatt ígérkezik nem akármilyen csemegének.

Egy gól sokat érhet

Mint arra a futballért rajongó milliók emlékezhetnek, a királyi gárda egy hete meglehetősen simán „megfázott” Németországban, a Farkasok 2–0-ra verték meg Cristiano Ronaldóékat. A végeredmény már a 25. percben kialakult és hiába mozgatott meg minden követ a Real az idegenbeli gól megszerzésének érdekében, végül maradt a házigazdák számára nagyon előnyös végeredmény.

A németek amondók, ha Madridban is sikerült egy gólt találniuk, négyet már biztosan nem fognak kapni. Azért tegyük hozzá, ez utóbbi egyáltalán nem elképzelhetetlen, a blancók tettek már ennél nagyobb csodát is a történelemben. A Real–Wolfsburg visszavágót Kassai Viktor vezeti majd.

A ManCity–PSG tipikusan az a meccs, amelyen bármi elképzelhető, hiszen az odavágó 2–2-re végződött. Persze, ha Ibrahimovic ihletett formában lesz, akkor a párizsiak hosszú évek után ismét ott lehetnek a BL-elődöntőben. A City mindezt első ízben teheti meg, ha továbbjut.

HBN–TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!