Sport

2016.03.20. 17:39

"Nem egyszerű bármit is mondani a meccsről"

Budapest, Debrecen - Az MTK vs. DVSC-TEVA (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Teodoru Vaszilisz és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Budapest, Debrecen - Az MTK vs. DVSC-TEVA (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Teodoru Vaszilisz és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Teodoru Vaszilisz: - Az első félidő egál volt, nagy volt a küzdelem, folyamatos játék nem alakulhatott ki. A második félidő elején beszorított bennünket a Debrecen. Hihetetlen akarat hozza a pontokat is, ez a mérkőzés erről szólt.

Kondás Elemér: - Nem egyszerű bármit is mondani a mérkőzésről. Sikerült helyzeteket kialakítani, mégis vesztesen távozunk innen. Kaptunk egy olyan gólt, ami elkerülhető lett volna. Jött egy hiba, és ez eldöntötte a mérkőzést. Az ellenfélnek nem engedtünk gólhelyzetet kialakítani, nekünk voltak lehetőségeink, mégis kikaptunk. A félidőben két kényszerű cserénk volt. A célunk az volt, hogy előre menjünk, így is cseréltünk.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga huszonhatodik fordulójában a DVSC-TEVA az MTK csapatához látogatott vasárnap 15.15-től. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Budapest - A második MTK Budapest pályaválasztóként egy góllal nyert a Debrecen ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, így az éllovas Ferencváros még nem ünnepelheti története 29. bajnoki címét.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!