Labdarúgó NB I – Nyert az MTK, még nem bajnok a Ferencváros

Budapest – A második MTK Budapest pályaválasztóként egy góllal nyert a Debrecen ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, így az éllovas Ferencváros még nem ünnepelheti története 29. bajnoki címét.

OTP Bank Liga, 26. forduló:

MTK Budapest – DVSC-TEVA 1-0 (0-0)

Illovszky Stadion, 700 néző, v.: Bognár
gólszerző: Nikac (63.)
sárga lap: Thiam (72.), illetve Szakály P. (37.), Tisza (73.), Korhut (74.)

MTK Budapest:

Hegedüs – Bese, Poór, Grgic, Vadnai – Vass Á., Thiam – Gera D., Kanta (Baki, 90.), Hrepka (Deutsch, 94.) – Torghelle (Nikac, 26.)

DVSC-TEVA:

Radosevic – Jovanovic, Mészáros, Brkovic (Szatmári, a szünetben), Korhut – Bódi (Coulibaly, 75.), Varga J., Holman, Szakály P. (Tisza, a szünetben), Horváth Zs. – Takács T.

A mérkőzés előtt az egy hete elhunyt Verebes Józsefről emlékeztek meg a csapatok és a nézők a helyszínen. A mesteredző többek között az MTK-val is nyert bajnoki címet.

Alacsony színvonalú játékot hozott az első félidő. Egyik csapat sem vállalt kockázatot, mindkét fél a biztonságra törekedett, így alig akadt helyzet.

A fordulás után a Debrecen aktívan kezdett, aztán mégis az MTK jutott előnyhöz úgy, hogy a csereként beállt Nikac egy hazaadás után megtámadta Radosevic kapust, aki rárúgta a labdát, amely aztán a kapuban kötött ki. A három pontot érő góllal az MTK megerősítette második helyét a tabellán.

– MTI –
hirdetés