Sport

2016.03.05. 20:31

Kondás: "Kemény mérkőzés volt"

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. Puskás Akadémia (4-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Robert Jarni értékelte a látottakat.

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. Puskás Akadémia (4-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Robert Jarni értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: Kemény mérkőzés volt, olyan csapat látogatott hozzánk, amelynek minden pontra szüksége volt. Helyzetünk volt, mégis gólt rúgtak a vendégek, de meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Három szép gólt lőttünk, aztán jött egy vendég találat. A második félidőben is szereztünk egy gyönyörű gólt. Jó iramú meccs volt, értékes győzelmet arattunk.



Robert Jarni: Nehéz mérkőzés volt. Jól kezdtük a meccset, meg is szereztük a vezetést. Nyílt találkozó volt, adódtak helyzetek és gólok itt is és ott is, 3-2-nél többet birtokoltuk a labdát. Szakály gólja fantasztikus volt.




Debrecen - A Debrecen hazai pályán hatgólos mérkőzésen győzte le a Puskás Akadémiát szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga huszonharmadik fordulójában a DVSC-TEVA a Puskás Akadémia csapatát fogadta szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!