Sport

2016.03.07. 16:20

Harcosság és letámadás: ez lehet a kulcs a Vasas ellen?

Debrecen - A második helyen álló Loki a kiesés elől menekülő Vasas vendége lesz kedden este az Illovszky-stadionban.

Debrecen - A második helyen álló Loki a kiesés elől menekülő Vasas vendége lesz kedden este az Illovszky-stadionban.

Mindössze három nappal a legutóbbi bajnokija után ismét pályára lép a DVSC-TEVA az OTP Bank Ligában, a 24. forduló nyitó összecsapásán kedden 18 órától a Vasassal csap össze a piros-fehér gárda idegenben. A találkozót a Hajdú Online élőben közvetíti.

Önbizalommal telve

Az angyalföldiek szombaton jó húsz percet kettős emberelőnyben futballozhattak Kispesten a Honvéd ellen, de csupán 0–0-s döntetlent értek el. A debreceniek gólgazdag mérkőzésen 4–2-re múlták felül a Puskás Akadémiát, és sikerükkel a második helyre ugrottak. A PAFC elleni meccsen két gólpasszt is kiosztott Ferenczi János, a Loki saját nevelésű balszélsője, akinek remekül ment a játék a tavaszi idény eddig találkozóin.

– Jól sikerült a felkészülésem, szerencsére elkerültek a sérülések és a Nyíregyházán szerzett győztes gólom is sokat lendített az önbizalmamon – árulta el a Hajdú-bihari Naplónak a futballista. – Mostanában valóban bejöttek a góljaim, ez magabiztosabbá tesz, no és persze az is, hogy a szakmai stáb bízik bennem. Szeretném, ha hasonlóan tudnám folytatni az előttünk álló meccseken is – jelentette ki a huszonnégy éves labdarúgó.

Jó passzban vannak

Ferenczi hozzátette, hála Istennek a csapatnak is jól megy a szekere, kiváló erőben van a társaság és a játékuk is egyre jobb lesz. Véleménye szerint ez az új igazolásoknak is köszönhető, amellett, hogy a régebb óta itt lévők is jobban teljesítenek, mint ősszel.


[poll id="1083"]


Hősünk a Vasas ellen nem vár sziporkázó mérkőzést. – Szerintem másfajta meccs lesz, mint a hétvégi, inkább a küzdelem fog dominálni, a Vasas szívós gárda, de ellenük is a három pont megszerzése a célunk. Jó passzban vagyunk, ha kellően harcosak leszünk és letámadjuk az ellenfelet, az mindenképpen eredményre vezethet az Illovszky-stadionban is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!