Sport

2016.02.01. 13:34

Rekordbeállítás a táncbajnokságban

Debrecen - A debreceni duó, Andrea Silvestri és Váradi Martina nyolcadik bajnoki címét szerezte.

Debrecen - A debreceni duó, Andrea Silvestri és Váradi Martina nyolcadik bajnoki címét szerezte.

Nagyszerű debreceni sikernek adott otthont a szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok, ahol a Táncsport Magyar Bajnokságot rendezték. Az eseményen több kategóriában küzdöttek a résztvevők a bajnoki címekért, a legnagyobb érdeklődés a felnőtt latin táncosok küzdelmét előzte meg. A tanchirek.info beszámolója szerint ebben a kategóriában 45 páros indult, az első körből 16 duó jutott egyenes ágon az elődöntőbe, nyolc kettős pedig a redance során biztosította a helyét a legjobb 24 között. Az elődöntőben, majd a középdöntőben a mezőny feleződött, a döntőbe hat páros jutott be, akik között ott volt a tavalyi bajnokság mindhárom érmese. A magyar bajnoki címet a debreceni Valcer Táncstúdió párosa, Andrea Silvestri és Váradi Martina szerezte meg, akik így a nyolcadik aranyéremmel beérték a Maurizio Vescovo, Törökgyörgy Melinda kettőst az örökranglistán.

A formációk felnőtt A liga latin és standard versengésében a valceresek a harmadik helyen végeztek, míg a junior társasági táncoknál másodikok lettek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!