Sport

2016.01.16. 15:54

Túl az első edzőmeccseken a Loki: egy iksz, egy győzelem

Debrecen - A Gaz Metan Medias volt az ellenfél a Debreceni Labdarúgó Akadémián.

Debrecen - A Gaz Metan Medias volt az ellenfél a Debreceni Labdarúgó Akadémián.

Lejátszotta első felkészülési mérkőzéseit a DVSC-TEVA együttese szombaton a pallagi edzőcentrumban, mindkét alkalommal a romániai Gaz Metan volt a piros-fehérek ellenfele.

A délelőtt kezdődő összecsapáson volt kevesebb kulcsember a pályán a Debrecenben, a találkozó 1-1-re végződött. Staicu a 8. percben a medgyesieknek szerzett vezetést, ezt követően azonban a hazaiak ragadták meg a kezdeményezést. A Lokiban bemutatkozott a szerb próbajátékos, Nemanja Mladenovics is, aki a második félidőben nagyban hozzájárult az egyenlítő gólhoz. A középpályás szögletét Máté Péter fejelte kapufára, a kipattanóra pedig Szatmári Csaba érkezett jó ütemben és a hálóba továbbította a labdát.

A kora délutáni második találkozón a csapatkapitány Szakály Péter már a 3. percben betalált, nem sokkal ezt követően a vendégek elhibáztak egy tizenegyest. A fordulás után kiegyenlített a Gaz Metan Medias: Buziuc pár méterről fejelt a hálóba.

Nem maradt adós a válasszal a DVSC, Bódi Ádám a 70. minutumban szép szabadrúgásgólt szerzett, majd Kulcsár is eredményes volt Szakály labdájából. A 3-2-es végeredményt Balas állította be bő tíz perccel a lefújás előtt.

HBN


A tények

DVSC-TEVA - Gaz Metan Medias 1-1 (0-1)

Debrecen-Pallag. Vezette: Nagy N.

DVSC: Verpecz (Deczki 70.) - Nagy Z., Szatmári, Máté, Korhut – Bereczki, Ludánszki (Kinyik 65.), Mladenovics, Ferenczi – Sándor T., Sidibe

Gól: 0-1 Staicu (8.), 1-1 Szatmári (68.)


DVSC-TEVA - Gaz Metan Medias 3-2 (1-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Kátai G.

DVSC: Radosevic - Lázár, Brkovics, Mészáros (Kinyik 73.), Barna – Bódi, Jovanovic, Szakály, Horváth Zs. – Kulcsár, Coulibaly

Gól: 1-0 Szakály (3.), 1-1 Buziuc (51.), 2-1 Bódi (70.), 3-1 Kulcsár (74.), 3-2 Balas (79.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!