Sport

2016.01.09. 19:59

Kettős győzelemmel a Mezei-Vill jutott tovább

Berettyóújfalu - Második Csömör elleni meccsén is az Újfalu nyert, mely így ott van a legjobb négyben.

Berettyóújfalu - Második Csömör elleni meccsén is az Újfalu nyert, mely így ott van a legjobb négyben.

Újra találkozott a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntőjében az MVFC és a Rubeola: az oda-visszavágós párharc első felvonását 6–4-re megnyerő Turzó-alakulat pénteken, hazai pályán sem bízott semmit a véletlenre, gólzáporos meccsen 9–5-re múlta felül riválisát.

Dávid Richárd bombagólja nyitotta a visszavágót, melyen Rábl János a 13. percben tovább növelte az előnyt. A félidő előtt Dávid zörgette meg újra a vendégek kapuját, ezzel 3–0-ra módosítva az állást. A pihenő után igazi gólzápor következett: szépített a Rubeola, majd Szabó Péter állította vissza a háromgólos különbséget. A folytatásban ment az adok-kapok, rohamoztak a csapatok, végül Stanic hajrában lőtt duplájával megnyugtató, 9–5-ös sikert aratott a Berettyóújfalu, mely így 15–9-es összesítéssel ott van az MK legjobb négy gárdája között.

A kupa után hétfőn már NB I-es találkozón van jelenésük Trencsényi Jánoséknak, akik 19 órától Dunaújvárosban lépnek pályára. Tizenkét forduló után a Dunaferr 25 ponttal a harmadik, míg az MVFC 23 egységgel a negyedik, vagyis rangadóra készülhetnek a felek. Október elején már megmérkőztek az egyletek, akkor Újfaluban 2–1-es félidő után végül 4–4 lett a vége.

HBN


MVFC-Berettyóújfalu–Rubeola FC Csömör 9–5 (3–0)

Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Szilágyi N.

MVFC: Tihanyi Cs. – Dávid R., Trencsényi J., Gál I., Szabó P. Csere: Rábl J., Mezei D., Nagy I., Klochko D., Sánta J., Vulovic D., Stanic S., László M. Vezetőedző: Turzó József

Rubeola: Varsányi Á. – Érsek R., Józsa T., Tősér G., Pirik T. Csere: Maruzsi M., Gyárfás T., Husz A., Miletics Zs., Nehéz K., Méhes P. Vezetőedző: Takó Csaba

Gól: Dávid R. (3., 20.), Rábl J. (13., 30., 36.), Szabó P. (22.), Trencsényi J. (31.), Stanic S. (39., 40.), illetve Józsa T. (21.), Pirik T. (24.), Maruzsi M. (32.), Érsek R. (37.), Tősér G. (39.)

Sárga lap: Rábl J. (14.), illetve Varsányi Á. (13.)​


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!