Sport

2016.01.09. 15:37

Baloghért ajánlatot tett a Palermo

Debrecen - Az olasz klub ajánlatot tett Balogh Norbert játékjogának megvásárlásával kapcsolatban - adja hírül a dvsc.hu.

Debrecen - Az olasz klub ajánlatot tett Balogh Norbert játékjogának megvásárlásával kapcsolatban - adja hírül a dvsc.hu.

A hivatalos honlap szerint "a Palermo labdarúgóklub elnöke, Maurizio Zamparini szombaton hivatalos ajánlatott tett Balogh Norbert játékjogának megvásárlásával kapcsolatban.

A két klub között folynak a tárgyalások. Klubunk annyit kíván nyilvánosságra hozni, hogy az elmúlt években a magyar labdarúgók játékjogával kapcsolatban lebonyolított transzferek közül valószínűleg a legnagyobb értékű valósul meg, amennyiben megegyezés születik.

Tájékoztatjuk tovább szurkolóinkat, hogy a DVSC hazai és külföldi labdarúgókkal is tárgyal a keret megerősítésével kapcsolatban. Amennyiben megegyezés születik bármelyik esetben, beszámolunk róla honlapunkon."

A 19 esztendős labdarúgó eddig 33 első osztályú mérkőzésen ötször talált a hálóba.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!