Sport

2015.11.20. 10:07

Kimagasló vénkerti teljesítmény az utánpótlás tornaversenyen

Debrecen - A Vénkerti Diáksport egyesület fiú tornászai gyermek kezdő kategóriában a dobogó harmadik fokára tudtak felállni Magyar Torna Szövetség utánpótlás tornaversenyen.

Debrecen - A Vénkerti Diáksport egyesület fiú tornászai gyermek kezdő kategóriában a dobogó harmadik fokára tudtak felállni Magyar Torna Szövetség utánpótlás tornaversenyen.

Az tavaszi és őszi versenysorozatból álló versenyen 27 csapat mérte össze tudását, felkészültségét. A vénkerti diáksport egyesület tornászai mindennapos, edzéssel készültek a versenyre. A nagy terhelésű edzésmunka, felkészülés meghozta gyümölcsét, nagyszerű teljesítménnyel versenyeztek debreceni tornász gyerekek, hiszen ilyen terem adottsági, felkészülési körülmények mellett fel tudták venni a versenyt a nagy múltú és edzőteremmel rendelkező budapesti tornaegyesületekkel is. A gyermek haladó kategóriában 11 csapat versenyzett és a vénkertes tornászok az 5. helyet szerezték meg. A debreceni fiú tornászok így nem csak a diákolimpiai versenyeken értek el országosan kiemelkedő dobogós eredményeket, hanem a szövetségi utánpótlás versenyrendszerében is. A Magyar Olimpiai Bizottság Sport XXI. Programjában bekerült Vénkerti Diáksport Egyesület fiú tornászai meghálálták a feléjük helyezett bizalmat, a kimagasló jó teljesítményükkel, szereplésükkel. A külön ki kell emelni Dezső Norbert és Bernáth Bence tornász teljesítményét, aki az egyéni versenyben ötödik illetve hatodik helyeket szerezték meg.

Felkészítő edzők: Lakatos István és Ladányi Zoltán.

Gyermek kezdő csapatverseny (27 csapat indult)

3. helyezés: Vénkerti Diáksport Egyesület „C” csapat

A csapat tagjai: Fábián Bence, Kiss Ákos, Csige Mátyás, Széles Dániel, Barbócz Bence Krisztián, Bernáth Bence

14. helyezés: Vénkerti Diáksport Egyesület „B” csapat

A csapat tagjai: Tóth Dávid, Görgényi Vince, Csernyánszki Balázs, Kakuk Boldizsár, Jenei Bence

18. helyezés: Vénkerti Diáksport Egyesület „A” csapat

A csapat tagjai: Csáki Szabolcs, Magyar Szabolcs, Bernáth Máté, Cserháti Nagy Roland, Hamza Balázs

Egyéni verseny: 6. helyezés: Bernáth Bence

Gyermek Haladó csapatverseny (11 csapat indult)

5. helyezés: Vénkerti Diáksport Egyesület

A csapat tagjai: Szécsi Zoltán, Zsákai Máté Bálint, Mozga Csaba, Dezső Norbert

Egyéni verseny: 6. helyezés: Dezső Norbert

- Lakatos István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!