Sport

2015.10.11. 07:22

Most csak örüljünk!

<em>Soha nem voltam olyan (legalábbis ezen a téren), aki előre eldönti, hogy úgyis a legrosszabb forgatókönyv fog megvalósulni. Persze tisztában vagyok a hibákkal, a reális esélyeket is ismerem, mégis mindig reménykedem. Bízom a „csapatomban”. Csakhogy, a magyar labdarúgó-válogatott, Feröerrel szemben végül 2–1-es sikerrel megvívott Európa-bajnoki selejtezőjén nem tudtam teljes mellszélességgel kiállni a fiúk mellett.</em> Szabó Dóra írása.

Soha nem voltam olyan (legalábbis ezen a téren), aki előre eldönti, hogy úgyis a legrosszabb forgatókönyv fog megvalósulni. Persze tisztában vagyok a hibákkal, a reális esélyeket is ismerem, mégis mindig reménykedem. Bízom a „csapatomban”. Csakhogy, a magyar labdarúgó-válogatott, Feröerrel szemben végül 2–1-es sikerrel megvívott Európa-bajnoki selejtezőjén nem tudtam teljes mellszélességgel kiállni a fiúk mellett. Szabó Dóra írása.

Hangoztatják, Dárdaival valami elindult, a változások szele megcsapta nemzeti együttesünket – nézzük csak meg az utóbbi időben produkált eredményeket… Elismerem, valóban mintha előrelépés lenne érzékelhető, és tényleg örülök, hogy biztosítva van a pótselejtezős hely, vagy akár közvetlenül is kvalifikálhatják magukat Dzsudzsákék a 2016-os kontinenstornára. Ugyanakkor, amikor vezetést szerzett a jórészt amatőrökből álló szigetországi alakulat a nagy múltra visszatekintő magyar gárda ellen, bevillant az agyamba: mi lesz velünk az Eb-n? Tegyük fel, kijutottunk, hosszú évek után ismét ott lehetünk egy világeseményen, de ne feledjük, az csak egy dolog, hogy résztvevők vagyunk, valamit produkálni is kellene Franciaországban. Visszacsatolva az első mondatomhoz, nem, nem akarok előrevetíteni egy nagy leégést, csak egyelőre nem tudom, miként érhetnénk utol a világot rövid időn belül annyira, hogy ne szerepeljünk le jövő nyáron. De lehet nem is kell azt még látni, most örüljünk annak, ami van, és várjuk a vasárnapi görög meccset!


Budapest, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-1-re legyőzte a Feröer-szigetek csapatát az Európa-bajnoki selejtezősorozat csütörtöki játéknapján, így a legrosszabb esetben is csoportharmadikként pótselejtezőt játszhat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!