Sport

2015.10.14. 12:47

Érmet értek Hajdrik Mária idomai

Debrecen - A Vezér Fitness versenyzői bizonyították, számolni kell velük a jövőben.

Debrecen - A Vezér Fitness versenyzői bizonyították, számolni kell velük a jövőben.

Az elmúlt hetekben sorra megmérettettek a debreceni Vezér Fitness sportolói, akik becsülettel helytálltak a különböző versenyeken, sőt érmeket is szereztek. Négy évtizedes múltra visszatekintő nemzetközi viadal a Félixfürdőn megrendezett Herkules Kupa, ami idén is rengeteg kidolgozott versenyzőt vonzott. A debreceniek közül a legjobb eredményt Hajdrik Mária érte el, aki body fitnessben bronzérmes lett. Magyi Réka bikini modell +165cm kategóriában élete első versenyén állt pódiumra, s remek formája ellenére nem jutott a legjobb hat közé. A nagy visszatérő Kecskés Melinda, aki ugyanebben a kategóriában, de a -165cm-es hölgyek között szerepelt, s kivívta a zsűri elismerését. Szintén ezen a versenyen debütált a testépítő Deme Alex, aki a junioroknál jelezte, számítani kell rá a jövőben.

Budapesten rendezték a Bodysport Kupa elnevezésű versenyt, ahol Hajdrik Mária fitness figure kategória -40 éves korcsoportban aranyérmes lett. A siker értékét növeli, hogy a félixfürdői és a budapesti megmérettetés között mindössze egy hét telt el. Mikulás Csaba junior testépítésben élete első versenyén vett részt, hiába volt remek formában, ez most nem ért döntős helyezést.

Szintén a főváros adott otthont az MTFSZ Fitness Ritmus és Dance Magyar Bajnokságnak, ahol a 11 esztendős Eke Luca – egyedüliként Debrecenből – ezüstérmes lett a 2004-es korcsoport A kategóriás versenyzői között.

Lucát édesanyja, Eke Bea készítette fel a versenyre. A megmérettetés válogató volt az Európa-bajnokságra.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!