Sport

2015.10.17. 20:23

Videó: DVSC-TEVA vs. Békéscsaba – Edzői nyilatkozatok

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. Békéscsaba (7-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Zoran Spisljak értékelte a látottakat.

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. Békéscsaba (7-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Zoran Spisljak értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: - Az első félidőben pontatlanok voltunk, de megszereztük a vezetést. Fontos volt a második gólunk, ez megnyugtatta a csapatot, utána higgadtan, kombinatívan játszottunk. Masszívan védekező, agresszívan támadó Békéscsabára számítottunk. A második találat megtörte a vendégeket. A kiállítás is a mi malmunkra hajtotta a vizet.

Zoran Spisljak: - Nem nehéz ilyenkor nyilatkozni, mert a meccsről nincs mit mondani. Az első félidőben nem játszottunk jól, a második félidőre pedig ki sem jöttünk a mérkőzésre. Nem volt pozitívum a játékunkban. Köszönöm a szurkolóknak, akik végig biztatták a csapatot, ma ők voltak a legjobbak. A második gól döntötte el a mérkőzést. Hullámvölgybe kerültünk, erre érzett rá a Loki, és ért el további gólokat.


Debrecen - A házigazda Debrecen kiütéses, hétgólos győzelmet aratott szombaton a sereghajtó Békéscsaba felett a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga tizenkettedik fordulójában a DVSC-TEVA a Békéscsaba csapatát fogadta szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!