HAON nyereményjáték

2013.06.10. 09:38

Nyerje meg a 3 RETRO napszemüveg egyikét

Az OptiSun optika a retró nap alkalmából 3 db rendkívül divatos női napszemüveget ajánlott fel. Játsszon velünk és lehet, hogy Öné lesz az egyik!

Az OptiSun optika a retró nap alkalmából 3 db rendkívül divatos női napszemüveget ajánlott fel. Játsszon velünk és lehet, hogy Öné lesz az egyik!Az OptiSun Kft. története, portfóliója: A cég azért hivatott létrejönni, hogy jó minõségû szemüvegekkel lássa el vásárlóit.  A cég 2004.04.01.-én a Miskolc PLAZA emelet (galéria) szintjén megnyitotta az elsõ OptiSun Optika szaküzletét.

Szolgáltatások: SZEM - ÉLESLÁTÁS VIZSGÁLAT Szemorvos által, időpont egyeztetéssel, Szemüveg készítés SZTK vény alapján is, Dioptriás napszemüveg készítés, Cégek részére monitor előtti munkavégzéshez alkalmas szemüveg készítése, Speciális igény esetén email-ben vagy személyesen keressen meg minket, megoldást biztosan találunk majd.

Sorsolás: 2013.06.11. 9:00-kor. A nyertesek nevét a portálunkon tesszük közzé, a nyereményeket a szerkesztőségünkben lehet majd átvenni.

A nyereményjátékban való részvételhez mindössze egy kérdésre kell helyesen válaszolni. A Választ az OptiSun Facebook oldalán könnyedén megtalálhatja! Kattinson IDE!


 

Retró napszemüveget nyertek:

Fellegi Istvánné (fellistvanne80@...)

Katona Krisztina (kriszta0726@...)

Nyíri Enikő (eniko0127@...)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!