Sport

2015.10.19. 15:58

Az újvárosi kapus szerint a nem volt jó a helyzetkihasználásuk

Balmazújváros - Gazsi Tamás azt mondja, hogy a Gyirmót egy „talált” gólnak köszönhetően fektette két vállra az Újvárost.

Balmazújváros - Gazsi Tamás azt mondja, hogy a Gyirmót egy „talált” gólnak köszönhetően fektette két vállra az Újvárost.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1–0-s vereséggel tért haza Gyirmótról. A szombati NB II-es összecsapás egyetlen találatát a feljutásra pályázó sárga–kékek játékosa, Paku Roland szerezte az 51. minutumban.

Élbolyban zárnának

– Egyértelműen a helyzetkihasználásunkra vezethető vissza a hétvégi vereségünk. Jóval több ígéretes lehetőséget dolgoztunk ki, mint riválisunk, ám ezeket sajnos nem tudtuk gólra váltani. Ellenben a gyirmótiak már–már reménytelen helyzetből vették be a kapunkat. A csapat egységesen játszott, ezzel nem volt probléma – fogalmazott a Hajdú–bihari Naplónak Gazsi Tamás.

A másodosztályú mezőny immáron tíz fordulót teljesített a 2015/16–os szezonból, a hajdúságiak jelenleg a hetedik helyen állnak, de a bajnokság rendkívül szoros, ugyanis a negyedik Budaörshöz képest mindössze egyetlen egységgel gyűjtöttek kevesebbet Feczkó Tamás tanítványai. – Úgy gondolom, reális a mostani pozíciónk, bár több találkozón értékes pontokat hullajtottunk el. Az együttes szeretne minél előrébb végezni, képesnek tartom magunkat arra, hogy a végelszámolásnál megszerezzük az első öt hely valamelyikét – mondta Gazsi.

A nyáron szerződtetett kapusnak eseménydúsan teltek az utóbbi hetei, hiszen a nyitókörben neki szavazott bizalmat a szakmai stáb, majd egy kellemetlen sérülés miatt sokáig harcképtelen volt, erről az időszakról is megkérdeztük a tehetséges „kesztyűst”.

– A Budaörs ellen az én nevemmel kezdődött az összeállítás, ennek nagyon örültem. Sajnos ezen az összecsapáson meghúzódott a hasfalam, így hosszabb időre kidőltem. Megviselt ez a sérülés, mivel a nyarat keményen végigdolgoztam. Három–négy hétig tartott a felépülés, ezt követően végezhettem ismét teljes értékű munkát, aztán a csákváriak legyőzésekor már ismét bizonyíthattam, szerintem sikerült élnem az eséllyel. Egyébként jó viszonyt ápolok a kapustársaimmal, mindhárman profi módon állunk hozzá a feladatokhoz, biztatjuk egymást, bár az egészséges rivalizálás megvan közöttünk – nyilatkozta a balmazújvárosiak 20 esztendős hálóőre.

Gazsi Tamásra és csapattársaira szombaton újabb bajnoki vár, ekkor a Szegeddel csapnak össze hazai pályán.

HBN–BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!