Sport

2015.10.31. 08:29

A juniorok és a felnőttek is elverték a Szolnokot

Debrecen - A női NB II-ben szereplő Ráthonyi KFT-Eötvös DSE felnőtt és a junior csapata is győzött a Szolnoki Sportcentrum Sportiskola együttesei ellen.

Debrecen - A női NB II-ben szereplő Ráthonyi KFT-Eötvös DSE felnőtt és a junior csapata is győzött a Szolnoki Sportcentrum Sportiskola együttesei ellen.

A felnőttek játszmaveszteség nélkül tartották itthon a három bajnoki pontot. Az első két szett tartogatott izgalmakat, aztán a harmadikban szép játékkal nagy különbséggel sikerült a debrecenieknek győzni, úgy hogy minden játékos játéklehetőséget kapott.

Ráthonyi KFT-Eötvös DSE - Szolnoki Sportcentrum Sportiskola 3:0 (20, 24, 13)

Ráthonyi KFT-Eötvös DSE: Fehér Zsófia, Kovács Katalin, Fehér Anna Ditta, Rostás Réka, Szabó Csenge, Fakó Dóra. Csere: Kiss Viktória (libero), Keczeli Zsanett (libero), Puskás Fanni, Bancsi Judit, Mikli Árnika Csenge, Almási Nóra. Edző: Szombathy András

A juniorok is két szoros szettben szereztek előnyt. A harmadik játszma hajdúsági szempontból kicsit álmosra sikerült, de a negyedikben Almási Nóra nyitásaival és Szabó Csenge sáncaival úgy beindult a hazai gárda, hogy a végén mindenkit pályára léphetett. Az utolsó pontot az első NB II-es mérkőzésén pályára lépő Zilahi Tina szerezte.

Ráthonyi KFT-Eötvös DSE - Szolnoki Sportcentrum Sportiskola 3:1 (19, 22, -21, 11)

Ráthonyi KFT-Eötvös DSE: Fehér Zsófia, Szabó Csenge, Fakó Dóra, Bancsi Judit, Mikli Árnika Csenge, Almási Nóra. Csere: Keczeli Zsanett (libero), Kiss Viktória, Barnucz Gréta, Kiss Hanna, Zilahi Eufrozina. Edző: Szombathy András

Az Eötvös DSE NB II-es csapatai legközelebb november 8-án (vasárnap) 11 órától a Honvéd Zrínyi SE vendégeként Budapesten játszanak.

- Szombathy András -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!