Sport

2015.09.06. 20:15

Videó: Öt „szuper” érmet szereztek a cívis atléták

Debrecen - Kazi Tamás visszavágott 1500-on, de kikapott 800 méteren.

Debrecen - Kazi Tamás visszavágott 1500-on, de kikapott 800 méteren.Újra Debrecen adott otthont az atlétikai Magyar Szuper Liga döntőnek a hétvégén. A Gyulai István Atlétikai Stadionban a házigazda Debreceni Sportcentrum-SI versenyzői négy érmet szereztek az első napon. Kazi Tamás visszavágott ifjú riválisainak az országos bajnokságon elszenvedett vereségért, s megnyerte az 1500-as síkfutást. Kozák Luca mindkét számában, a 100 méteres sík- és a 100 méteres gátfutásban is bronzérmet szerzett. Juhász Balázs a 3000 méteres akadályfutásban a második helyen ért célba. A negyedik debreceni, a távolugrásban versenyző Magyar Zoltán mindössze pár centiméterrel maradt le a dobogóról, a negyedik lett.

Vasárnap már nem voltak ennyire termékenyek a cívis sportolók, Kazi Tamás révén mindössze egy bronzérem került a nyakukba – a középtávfutó 800 méteren lett harmadik. Ugyanebben a számban Pápai Márton hatodikként ért célba. Aradi Bernadett 4. lett 800 méteres síkfutásban, Sárkány Fanni számára pedig a 7. helyezés jutott 400 méteren.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!