Sport

2015.09.07. 17:42

Több oka is van a vereségnek a Balmaz kapusa szerint

Balmazújváros - Paul Teodor szerint a sérülések sújtotta Újváros nem sáfárkodott jól a helyzeteivel a ceglédiek ellen.

Balmazújváros - Paul Teodor szerint a sérülések sújtotta Újváros nem sáfárkodott jól a helyzeteivel a ceglédiek ellen.A Kőnig Trade Balmazújvárosi KK a pontszerzés reményében lépett pályára Cegléden a férfi kézilabda NBI–ben. A szombati mérkőzés nagy részében szorosan alakult az eredmény, az utolsó bő tíz percre döntetlennel fordultak a felek, végül a Pest megyeiek kettő találattal bizonyultak jobbnak (28–26), így az újvárosiak két találkozó után pont nélkül állnak a táblázaton.

Elpuskázott lehetőségek

– Sérülés miatt két játékosunk, Hanták és Lazics el sem utazott Ceglédre, majd az összecsapás elején újabb csapattársunk, Dioris dőlt ki. Sajnos a ziccereket nem tudtuk megfelelő arányban értékesíteni, ellenben a riválisunk sok könnyű gólt tudott elérni: ezek lehetnek a magyarázatai a vereségünknek – nyilatkozta a Naplónak a Balmaz szlovák válogatott hálóőre, Paul Teodor.

A kapus a nyáron igazolt a hajdúsági együtteshez, a döntés okairól érdeklődtünk a legutóbbi idényben Tatabányán szereplő, és ott bajnoki bronzérmet ünneplő játékostól. – Több ajánlatot is kaptam, voltak megkereséseim külföldről is. Király Sándorral többször beszélgettem az elhatározásom előtt, személyében egy korrekt embert ismertem meg. Az is pozitívum, hogy Balmazújváros közel található az otthonomhoz, Kassához – vélekedett a 28 esztendős kézilabdázó.

Füzesi Ferenc tanítványai legközelebb szerdán játszanak a pontvadászatban, ekkor a két sikert és egy kudarcot számláló Orosházát látják vendégül.

– Nagyon kemény meccsre számítok, bár ebben a szezonban mindegyik mérkőzésünk nehéz lesz, ennek ellenére nyerni szeretnénk – fogalmazott optimistán Paul Teodor.

HBN–BÁ


Balmazújváros, Cegléd - A Kőnig Trade Balmazújvárosi KK a Cegléd otthonában lépett pályára a férfi kézilabda bajnokságban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!