Sport

2015.09.01. 14:04

Szürke meccsen maradtak pont nélkül a debreceniek

Debrecen - Bár a trénerek jobb mérkőzést láttak, csalódás volt a vasárnapi rangadón látott játék.

Debrecen - Bár a trénerek jobb mérkőzést láttak, csalódás volt a vasárnapi rangadón látott játék.

Szó se róla, az edzői lélektan mindig meg tudja lepni azokat, akik még életükben nem ültek trénerként a kispadon. Így lehetett ez az 1–0-s hazai győzelemmel végződött vasárnap esti, Videoton–DVSC-TEVA bajnoki összecsapást követően is, amikor a szakemberek másodpercekkel a lefújás után a televízió kamerája előtt értékelték a látottakat.

Jó mérkőzést látott

Az egyébként nem túl magas színvonalú, mérsékelt iramú, inkább ikszesnek mondható mérkőzést Pető Tamás, a fehérváriak megbízott edzője így értékelte: – Nagyon sokat tettünk a győzelemért, jól játszott a csapat, örülök a sikernek. Sokkal frissebbek, dinamikusabbak voltunk, és elhittük, hogy igenis tudunk nyerni – majd egy nem túl szalonképes mondattal üzent az elődjének, a nemrég távozó francia Bernard Casoninak is, mondván: a Casoni által leszólt játékosok bebizonyították, igenis tudnak futballozni.

Ne haragudjon!

A 91. percben, egy szerencsétlenül megpattanó lövésből született gól okozta vereség után lemondóan legyintő DVSC-szurkolókkal ellentétben Kondás Elemér, a hajdúsági szakvezető úgy vélte, benne volt a székesfehérvári kilencven percben a debreceni győzelem lehetősége, de ezúttal a balszerencsés utolsó minutumok a Loki vesztét okozták.

Amikor a riporter megkérdezte, szeretné-e rendezni a megromlott viszonyát a cívisvárosi drukkerekkel a válogatott meccs miatti szünetben, a tréner elhárította a kérdést.

Másnap azonban a Debrecen Televízió riporterének mégis beszélt az esetről. – Én úgy gondolom, hogy mindenkinek megadtam és megadom a tiszteletet, amit visszafelé is elvárok természetesen. Amit mondtam, én szerintem nem volt abban semmi sértő, nem is állt szándékomban megsérteni senkit, szó sincs erről, hogy akarattal valakit megsértettem volna, ha valaki mégis ezt sértésnek vette volna, őt arra kérem, hogy ne haragudjon!

HBN


Mihelic Izraelben folytathatja

A sports.walla.co.il izraeli portál úgy tudja, hogy a DVSC-TEVA játékosa, Rene Mihelic aláír az élvonalbeli Hapoel Ra’ananához. A huszonhét éves szlovén középpályás 2014 elején érjkezett a cívisvárosiakhoz, reményteljes kezdés után azonban folyamatosan kiszorult a kezdőcsapatból. Mihelic 31 meccsen játszott a Lokiban és négy gólt szerzett. HBN


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!