Sport

2015.09.24. 15:13

Hosszú volt az út Fehérvártól hazáig

Székesfehérvár, Debrecen - A DVSC-TVP női kézilabdázói sok hibát vétettek, ezért vereséget szenvedtek a szerdai bajnoki mérkőzésen.

Székesfehérvár, Debrecen - A DVSC-TVP női kézilabdázói sok hibát vétettek, ezért vereséget szenvedtek a szerdai bajnoki mérkőzésen.Ugyan a félidőben még egy góllal vezettek a vendég debreceniek, végül 29–27-re kikaptak a Fehérvár KC otthonában. A második félidőben sokat hibáztak védekezésben a DVSC-TVP kézilabdázói, a négy gólt szerző Kelemen Éva szerint ez okozta a vesztüket Fejér megyében. – Nagyon bosszantó vereséget szenvedtünk, emiatt igen csak mérgesek voltunk a lefújást követően – nyilatkozta a Naplónak a szélső. – Mindkét csapat sokat hibázott, ez az első félidőben még kiegyenlített játékot hozott és vezettünk is a meccs első felében. A szünet után a házigazdáknak jobban összeállít a védelmük, több kapusbravúrt is bemutatott az ellenfél hálóőre, míg nálunk ezek hiányoztak. Ennek ellenére végig meccsben voltunk, teljesen nyílt volt a találkozó végkimenetele, de miután kettős emberhátrányba kerültünk, már nem tudtunk felállni – fogalmazott Kelemen.

Hazai derbi jön

A cívisvárosi kézis elmondta, a végeredmény miatt a szokottnál hosszabbnak tűnt a hazafelé vezető út Székesfehérvárról.

– Mint mondtam, sokat bosszankodtunk a lefújást követően, de úgy vélem, sikerült kibeszélni magunkból a történteket a buszon. Tovább kell lépnünk, mert kedden máris itt van az újabb erőpróba a Siófok ellen, ami talán még nehezebbnek ígérkezik, mint a legutóbbi meccsünk volt. Szerencsére most hazai pályán játszhatunk és a fantasztikus közönségünk előtt, kiváló hangulatban szerezhetjük meg a remélt győzelmet.

HBN-TN


Debrecen - A DVSC-TVP hétközi bajnokin lépett pályára Székesfehérváron szerdán délután. A meccs rangadónak számított, hiszen mindkét alakulat célja a középház első fele, ráadásul a Fehérvár és a Loki is 4-4 ponttal állt az összecsapás előtt. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!