Sport

2015.09.06. 19:38

Hengerelt a DASE

Hajdú-Bihar - ​A megye II. északi csoportjában, a negyedik forduló vasárnapi játéknapján két meccset rendeztek, s mindkettőn a hazai csapatnak termett babér: a Létavértes és a DASE is magabiztosan győzött.

Hajdú-Bihar - ​A megye II. északi csoportjában, a negyedik forduló vasárnapi játéknapján két meccset rendeztek, s mindkettőn a hazai csapatnak termett babér: a Létavértes és a DASE is magabiztosan győzött.


Létavértes–Józsa 3–0 (2–0)

150 néző, vezette: Prezenszki M. (Pallai Zs., Kovács Á.)

Létavértes: Fekete S. – Biroga B., Papp S. (Kovács B.), Papp Z., Mazsu R. (Szabó P.), Bora Z. (Demján J.), Horváth Cs. (Bárány P.), Polgári I., Máté F., Mezei L. (Somlyai L.), Szabó Zs. Edző: Kontor Gábor.

Józsa: Szász B. – Rostás A., Jóvér J. (Bucskó I.), Novák Á., Pál P. (Ecsedi Cs.), Kocsis A., Zelizi I. (Csige M.), Ilocki Á. (Csapó R.), Osváth R. (Hamza P. (Nagy P.)), Szabó M., Komáromi I. Edző: Szabó László.

Gól: Szabó Zs., Bora Z., Máté F. Jók: mindenki, illetve Kocsis A. Ifi: 1–4.

Kontor Gábor: – Ma csak egy dolog bánt, hogy három meccsre való ziccert hibáztunk el. Remélem, helyzetkihasználásban javulni fogunk. További sok sikert a Józsának!

Szabó László: – Gratulálok a Létának! Sajnos, még nem találtuk meg önmagunkat.


DASE–Egyek 9–0 (5–0)

150 néző, vezette: Darányi A. (Kovács A., Tóth M.)

DASE: Csizmár K. (Makó K.) – Lengyel I., Rácz N., Molnár B., Szvára I. (Csiszár I.), Varga B. (Varga V.), Tornyai V., Kovács M., Fodor J. (Hegyesi P.), Tóth L. (Büdi B.), Takács I. Edző: Pöszmet Tibor.

Egyek: Domonkos B. – Kovács R., Zsólyomi D., Czikora K. (Holovács M.), Kiss S., Papp R. (Kiss A.), Csala R., Farkas Z., Illés J., Len Á., Len Sz. (Hajdu B.). Edző: Farkas Zoltán.

Gól: Fodor J. (2), Rácz R., Szvára I., Kovács M., Tóth L., Takács I. (2), Varga V. Jók: mindenki, illetve senki. Ifi: 17–0.

Pöszmet Tibor: – Örülök, hogy hamarabb sikerült felvennünk a mérkőzés ritmusát a szokottnál, és így már az elején is magabiztos, meggyőző játékot produkáltunk. Gratulálok játékosaimnak és az Egyeknek is a sportszerű mérkőzéshez! A vendégeknek további sok sikert kívánok!

Farkas Zoltán: – Elnézést kérek minden egyeki futballbaráttól és a vezetőségtől, hogy ezt a napot megéltük. Azon leszünk, hogy ezt a csúnya foltot, amelyet ma ejtettünk egyesületünk becsületén, eltüntessük. A következő héten sok dolgunk lesz, a fiúk megmutathatják majd, ki milyen sportember a csapatunkban. Ebből a gödörből nehéz lesz kimásznunk. E mérkőzés alapján úgy hiszem, a két gárda közül az egyik rossz bajnokságban játszik – bízom benne, hogy nem mi vagyunk azok. Gratulálok a hazaiaknak!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!