Sport

2015.09.11. 09:23

Becsengettek a junioroknak

Debrecen - A Gladiators Juniors a címvédő Budapest Wolves-szal kezd az U19-es amerikai futball bajnokságban szeptember 13-án.

Debrecen - A Gladiators Juniors a címvédő Budapest Wolves-szal kezd az U19-es amerikai futball bajnokságban szeptember 13-án.

Eltelt két hónap, azóta hogy a Debrecen Gladiators legutóbb pályára lépett, akkor a felnőtt együttes 21-14-re nyert a Szekszárd Bad Bones ellen a Divízió II. fináléjában. Most eljött a pillanat, hogy a fiatalok is bemutassák, hogy mit tanultak a nagyoktól. A „Gladiátor-tanoncok” tavaly még a Szolnok színeiben indultak, azonban idén már ismét arany-fekete szerelést viselnek. Már a tavalyi szezonhoz képest is sokat változott a keret, hiszen több új arc is érkezett a Gladiators-hoz, akik a jövő reménységei lehetnek. Ám emellett tapasztalt játékosok is színesítik majd a hajdúsági együttest, mint a szolnoki Huszár Zsombor, aki a Divízió II-ben 4 touchdown-t futott, vagy Hegyi Gergő, aki a nyári fináléban egy fontos szereléssel vette ki részét az aranyérem megszerzésében.



Azonban az U19-es együttes már az első mérkőzésén kemény ellenfelet kapott, hiszen a címvédő Budapest Wolves-szal kell összemérnie az erejét. A Farkasok a tavalyi fináléban egy kiélezett meccsen verték 3-0-ra a Budapest Hurricanes-t. Azonban a piros-feketék a tavalyhoz képest jelentősen erősödtek, hiszen a 2014-es döntőbeli ellenfelüktől többen is csatlakoztak hozzájuk. Szűcs Botond vezetőedző együttesének fel van adva a lecke már az első meccsen.

A Budapest Wolves-Gladiators Juniors alapszakasz mérkőzést szeptember 13-án 18 órától rendezik a Láng Vasas sportpályán.

A Gladiators Juniors őszi programja

  • Szeptember 13.: Budapest Wolves-Gladiators Juniors
  • Október 3.: Gladiators Juniors-Budapest Cowbells
  • Október 17.: Nyíregyháza Tigers Juniors-Gladiators Juniors
  • Október 25.: Gladiators Juniors-Miskolc Steelers
  • - Debrecen Gladiators -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!