Sport

2015.09.18. 14:43

Az újonc ellen sem lesz könnyű a Lokinak

Debrecen - A DVSC a legutóbbi NB II-es bajnokcsapat, a Vasas otthonában lép pályára szombaton este.

Debrecen - A DVSC a legutóbbi NB II-es bajnokcsapat, a Vasas otthonában lép pályára szombaton este.

A 9. fordulóra kerül sor a hétvégén az OTP Bank Ligában, a hajdúsági szurkolókat leginkább érintő összecsapáson a DVSC-TEVA a Vasas otthonában lép föl szombaton 18 órától. A találkozót a Hajdú Online élőben közvetíti.

Remilire figyelni kell

A házigazda piros-kékek idén nyáron jutottak vissza az élvonalba, miután a legutóbbi NB II-es pontvadászatot öt egységgel megnyerték a második helyezett Békéscsaba előtt. A másodosztályban 30 meccsen 61 gólt szereztek, ebből a támadó Remili Mohamed egymaga 19-et, ami figyelmeztető kell, hogy legyen a cívisvárosiak számára. Már csak azért is, mert a Vasas csapatkapitánya a most futó NB I-es szezonban is eredményes volt háromszor.

Az angyalföldiek jelenleg a kilencedikek a tabellán, három sikerük mellett öt vereséget jegyeznek, nyerni tudtak Békéscsabán és Kispesten, valamint otthon két vállra fektették a bajnoki címvédő Videotont.

[poll id="1007"]

A fővárosiak – annak ellenére, hogy vélhetően a biztos bennmaradást tűzték ki célul – alapvetően a támadó futballt favorizálják, tehát a 90 perc nem feltétlenül a debreceniek dominanciáját ígéri.

Balogh eltiltott

A Loki a múlt heti, MTK felett aratott győzelmének köszönhetően fellépett a tabella hatodik helyére, ahhoz, hogy tovább erősítse pozícióját, esetleg előrelépjen, mindenképpen hoznia kellene a Vasas elleni meccset.

Kondás Elemér biztosan nem számíthat a sérült Novakovics, Verpecz, Balogh János, Szakály, Lázár, Ludánszki és Zsidai szolgálataira, a múlt héten kiállított Balogh Norbert pedig eltiltása miatt nem lehet ott az Illovszky Rudolf Stadionban.

Ha a vendégek fegyelmezetten, ugyanakkor megfelelő tempóban futballoznak szombat este, akkor jó esélyekkel lépnek pályára, de kényelmeskedniük nem szabad, mert akkor gondjaik lehetnek az újonc ellen is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!