Sport

2015.08.31. 11:06

Újabb tragédia a salakpályán: Maks Gregoric kómában

A szlovén Maks Gregoric a szombati olasz egyéni bajnokság Badia Calavenában megrendezett viadalán bukott, s megütötte a fejét.

A szlovén Maks Gregoric a szombati olasz egyéni bajnokság Badia Calavenában megrendezett viadalán bukott, s megütötte a fejét. Az esést követően Gregoricot a trentói kórházba szállították, ahol mesterséges kómában tartják. A hazánkban is nagyon jól ismert, rendkívül szimpatikus versenyző állapota stabil, műtétre nincs szükség – adta hírül a szlovén vaspapucsos Facebook oldala.

Szinte hihetetlen balszerencse üldözi a salakmotorosokat, pár héten belül több nagyon súlyos baleset is sújtotta a sportág versenyzőit. Elég megemlíteni Lewis Kerrt, aki Angliában szenvedett fejsérülést, s került kómába (azóta már az otthonában gyógyul), illetve az ausztrál Darcy Wardot, akinek vélhetően lebénultak a lábai egy lengyelországi viadalon történt balesetet követően.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!