Sport

2015.08.31. 18:25

Akik szeretnek sportolni, azoknak Ebesen a helyük

Ebes - Lehet majd sakkozni, röplabdázni, floorbalozni, illetve a futás szerelmeseinek sem kell csalódniuk.

Ebes - Lehet majd sakkozni, röplabdázni, floorbalozni, illetve a futás szerelmeseinek sem kell csalódniuk.Az Ebesi Sportbarátok Közhasznú Egyesület szeptember 5–6-án immár hetedik alkalommal bonyolítja le a Sportbarát Napok rendezvényét. Az esemény szombati nyitónapján 9 órakor kezdődik a sakkozó gyerekek körében népszerű VII. Ebesi Őszi Ifjúsági Sakkverseny, majd délután háromtól a III. Floorball Bajnokság veszi kezdetét.

A vasárnapi versenynapon 9 órától hangulatos környezetben rendezik meg a V. Sebes Futóversenyt, melyet tavaly is igen nagy sikerrel tartottak meg. A futóviadalra 9 korosztályban lehet jelentkezni, több nevesített táv is lesz. 13 órától pedig az V. Amatőr Röplabda Bajnokságon indulhatnak az érdeklődők.

A versenyekről részletes tájékoztatást a www.ebesisportbaratok.gportal.hu honlap címen, valamint az [email protected] e-mailen lehet kapni.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!